Otazky na cubase

Sekvencery Steinberg Cubase a Nuendo
Odpovědět
Pytkin
Moderátor

Re: otazky na cubase

Příspěvek od Pytkin »

V starom studiu sme mali nuendo na xp32.. V novom mame xp32.. A nikde to nepada.. Ale asi mas pravdu ze problem mozu byt pluginy.. Poizivame len powercore a uad.. Pripadne minimalne interne pluginy nuenda..

Za to ale steinberg nemoze, ze niekto napise zly plugin..

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

to je fakt. i kdyz mne spadly i jejich vlastni, bundlovany veci, treba v cubase6 ta simulace kytarovejch aparatu. a reverence (steinberguv konvolucni verb), ten padal porad.

Sunka

(help)

Příspěvek od Sunka »

dobry den, chcem sa spytat nieco ohladom programu st cubase 5, stiahol som 4gb verziu halion one, ale neviem chybaju mi tam veci moc sa do toho nevyznam ale napr mi nejde otvorit midi keye, alebo ked otvorim vst instrument mam tam len na vyber 3 moznosti pritom ked pozeram videa na youtube ohladom cubase 5 tak tam vidim ine veci ako mam tu na mojej verzii a vsetkeho je akosi malo, neviem cu ku tomu treba cosi stihanut, jasne viem neni to oficialna kupena verzia ale predsa neviete mi poradit ? dakjume za odpoved

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Ne, tady se warez neresi.

pavlii
Moderátor

Příspěvek od pavlii »

Mno - já tam vidím cosi o Pirate Bay a tak vůbec - a hlavně ta poznámka na začátku videa "for education purposes only..." - typická schovávačka za obhajkování WAREZ věcí. Takže ne, opravdu neporadíme.

P.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

sunko, srovnej si pojmy. asi vubec nevis co to znamena koupit si svuj software, proto v tom mas takovej hokej.
navrhuju smazat zejmena ten druhy prispevek, nema to tady co delat.

pavlii
Moderátor

Příspěvek od pavlii »

Smazáno.

P.

tony9

Příspěvek od tony9 »

Máte někdo zkušenost s Cubase - 6 pod Win - XP 32bit? V tom smyslu jestli to jede v pohodě?

Profesionál

tony9 píše:Máte někdo zkušenost s Cubase - 6 pod Win - XP 32bit? V tom smyslu jestli to jede v pohodě?
jo, vpohode, pada standardne jako pod w7 :]

EMKU

Příspěvek od EMKU »

Mám NI Maschine vloženej jako VST do Cubasu. Do maschine neco nahraju, tzn. hraje audio a v cubase zatím nic není. Je možně nějak nahrát Midi a Audio do Cubase? Umim vytvořit MIDI track nastavit midi channel a poté nahrát to, co hraju na klávesy. Ale pokud to mám už nahrané v sekvenceru tak to do cubase nemůžu dostat. Nejlepší by bylo, kdyby to umělo nahrát do audio stopy.

tony9

Příspěvek od tony9 »

Brooklyn / juanita juarez píše:jo, vpohode, pada standardne jako pod w7 :]
Brooklyn: dík zy info.

pavlii
Moderátor

Příspěvek od pavlii »

EMKU píše:Mám NI Maschine vloženej jako VST do Cubasu. Do maschine neco nahraju, tzn. hraje audio a v cubase zatím nic není. Je možně nějak nahrát Midi a Audio do Cubase? Umim vytvořit MIDI track nastavit midi channel a poté nahrát to, co hraju na klávesy. Ale pokud to mám už nahrané v sekvenceru tak to do cubase nemůžu dostat. Nejlepší by bylo, kdyby to umělo nahrát do audio stopy.
No však to stačí jen vyrenderovat (Export Audio Mixdown) - s MIDI stopou, která je routovaná do VSTi, se zachází jako s audio stopou (když se budeme bavit o renderingu). Pokud v dialogu zaškrtneš Import To Audio Pool a Import To Audio Track, tak se ti rovnou do projektu vloží audio stopa s audiem z Maschine.

Jinak většinu dotazu jsem nepobral, ale to je můj problém neznalosti NI Maschine předpokládám 8)

P.

EMKU

Příspěvek od EMKU »

Pavlii tak jsem to nakonec vyřešil pomocí funkce Drag and Drop v Maschine. Nicméně vím, že například v Abletonu je možné nastavit výstup Maschine jako vstup audio stopy a nahrávat přímo do ní, měnít v Maschine jednotlivé scény a tyto změny zaznamenat do audio stopy.

Profesionál

EMKU píše:Pavlii tak jsem to nakonec vyřešil pomocí funkce Drag and Drop v Maschine. Nicméně vím, že například v Abletonu je možné nastavit výstup Maschine jako vstup audio stopy a nahrávat přímo do ní, měnít v Maschine jednotlivé scény a tyto změny zaznamenat do audio stopy.
v cubase to jde taky, vytvoris group track, tam nasmerujes machine. potom audio track, kde na vstupu vyberes group track, kam ted smeruje machine. potom record. nemusis tedy nic renderovat zvlast.

pavlii
Moderátor

Příspěvek od pavlii »

Gůt - ale render je rychlejší - nebo mi uniká něco, proč by výše popsané nahrávání routováním mohlo být v případě Maschine výhodnější?

P.

Odpovědět