Otazky na cubase

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8792
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: otazky na cubase

Příspěvek od biscuit » 08 říj 2013 14:45

kamarad pak napise, jak to dopadlo :mrgreen:

Uživatelský avatar
maux
Příspěvky: 382
Registrován: 21 zář 2010 16:29

Re: otazky na cubase

Příspěvek od maux » 08 říj 2013 16:35

...voe. :D :D :D

Palio-boss
Příspěvky: 103
Registrován: 23 kvě 2006 18:41

Re: otazky na cubase

Příspěvek od Palio-boss » 09 říj 2013 12:51

Ma tu niekto prosim skusenosti s upgradom AI na full verziu? Co to obnasa? Dostanem v krabici vsetko ako keby kupim full Cubase? Ako to je s licenciou (vyuzije sa existujuce SN z AI verzie a bude sa muset previest na USB kluc)? Daju sa aj s takouto licenciou vyuzivat starsie verzie (6,5, 5 a podobne)?

Uživatelský avatar
K studio
Příspěvky: 69
Registrován: 03 bře 2011 12:58

Re: otazky na cubase

Příspěvek od K studio » 15 říj 2013 00:20

Zdravím.
Cubase 6 full -mám problém s importem videa (ke kterému potřebuju udělat v Cubase audio stopu...).
Žádné video, co mám po ruce mi to není schopno akceptovat (hláška o invalidním, nebo neakceptovatelném videu...). Nevíte, zda je tu nějaké omezení formátu, nebo čím by to mohlo být?
Dík předem!

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21261
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: otazky na cubase

Příspěvek od Pytkin » 15 říj 2013 08:06

pouzivam nuendo , ale to snad bude porodbne .. dobre skusenosti mam s DV AVI .. MPEG1 ide tiez ale casto vznikaju asynchrony .. hlavne pri dlhom videu .. 30 sec neni problem .. tam zavisi od nainstalovaneho codecu v systeme ..

Uživatelský avatar
K studio
Příspěvky: 69
Registrován: 03 bře 2011 12:58

Re: otazky na cubase

Příspěvek od K studio » 15 říj 2013 08:57

Prakticky mi jde o toto:
http://www.askaudiomag.com/articles/wor ... n-cubase-6
Při importu audia nikdy problém nebyl, případně mi to nabízí konverzi apod.
Při pokusu vybrat jakékoliv video (o různé délce a formátu) mi to hlásí "Invalid or not supported file!"
:-/

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21261
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: otazky na cubase

Příspěvek od Pytkin » 15 říj 2013 09:09

no ved tam vloz take co som napisal a pojde to ..

Uživatelský avatar
K studio
Příspěvky: 69
Registrován: 03 bře 2011 12:58

Re: otazky na cubase

Příspěvek od K studio » 15 říj 2013 09:19

Zkouším, co mi konvertor nabízí (i .avi) a nic, stále stejná situace.
Spíš mne napadá, zda nemůže být problém v instalaci, ale domnívám se, že tohle "náhledové video" je součástí základu Cubase...

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3009
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: otazky na cubase

Příspěvek od pavlii » 15 říj 2013 09:47

Quick Time máš nainstalovaný předpokládám. Myslím, že tam je dost silná vazba na QT - kdyžtak zkus Martina Jirsáka z disk.cz

P.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21261
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: otazky na cubase

Příspěvek od Pytkin » 15 říj 2013 10:12

aha .. neviem ako to ma cubase 6 .. ci ma video ano nuendo 5 .. to dost prepracovali .. tam uz sa da aj strihat video a mat viac video suborov v jednej stope .. quicktime musi byt nainstalovany urcite ..

Uživatelský avatar
K studio
Příspěvky: 69
Registrován: 03 bře 2011 12:58

Re: otazky na cubase

Příspěvek od K studio » 15 říj 2013 11:32

QT -Tak to bude zřejmě ten chybějící článek.. Zkusím se vydat tímto směrem, díky!

Takže díky .... BINGO :!:

Anarki
Příspěvky: 89
Registrován: 27 říj 2009 14:11

Re: otazky na cubase

Příspěvek od Anarki » 30 říj 2013 15:30

Zdravim, přemýšlím o koupi Cubase artist 7 a jsem trochu zmatený z popisu. Je nějak limitován na otevírání VST instrumentů ? Můžu v něm otevřít třeba NI Massive, EWQL... nebo pouze VST od Yamahy ?

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3009
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: otazky na cubase

Příspěvek od pavlii » 30 říj 2013 15:40

Co není jasné? http://www.steinberg.net/fileadmin/file ... _Chart.pdf s VST nebude problém, proč by měl?

P.

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3853
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: otazky na cubase

Příspěvek od TOM-Thak » 30 říj 2013 15:50

2Anarki: Jdi do toho, limitovaný není.. funguje tam vše včetně VIRUS TI control.

Anarki
Příspěvky: 89
Registrován: 27 říj 2009 14:11

Re: otazky na cubase

Příspěvek od Anarki » 31 říj 2013 17:05

Super, zrovna potřebuju koupit i zvukovku, tak plánuju vzít tenhle balík: http://www.audiotek.cz/product-54819-st ... ion-studio. Akorád bych si chtěl ještě ujistit že tam jde otevřít zároveň opravdu 32 instrumentů a ne jenom 8 (což by bylo dost naprt) a ještě jestli je pro případ, do budoucna nějakej upgrade na plnou verzi cubasu, já žádnej nenašel :/

Odpovědět