Otazky na cubase

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3010
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: otazky na cubase

Příspěvek od pavlii » 20 lis 2013 13:35

Mno - začal bych tím, že Omega nebude (!!!) standardní zvukovkou pro Win (=defaultní). Prostě jako defaultní dej ten Realtek on-board nebo co to obvykle je. Po rebootu počítače zkus Omega ASIO znovu.

Další varianty jsou zkusit jinou verzi ovladače.

P.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: otazky na cubase

Příspěvek od Pytkin » 20 lis 2013 13:52

dubar : daj sem fotky obrazovky , ako mas staveny VST Audiobay , a VSTconnections ..

dubar
Příspěvky: 10
Registrován: 20 lis 2013 09:41

Re: otazky na cubase

Příspěvek od dubar » 20 lis 2013 14:11

cubase.jpg
cubase.jpg (178.06 KiB) Zobrazeno 180 x
Přílohy
2.jpg
2.jpg (250.62 KiB) Zobrazeno 180 x

rastis
Příspěvky: 2874
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Re: otazky na cubase

Příspěvek od rastis » 20 lis 2013 14:18

na tom poslednom obrazku mas nalavo na inpute stopy "Audio 01" nastavene "no bus" - tam si musis priradit niektory z tych vstupov, co si nakonfiguroval v oknach predtym na zalozke "F4 - VST connections"

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3010
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: otazky na cubase

Příspěvek od pavlii » 20 lis 2013 14:23

Ano - such an easy thing ;-)

P.

dubar
Příspěvky: 10
Registrován: 20 lis 2013 09:41

Re: otazky na cubase

Příspěvek od dubar » 20 lis 2013 14:41

i tak to nefaká :-(

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3010
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: otazky na cubase

Příspěvek od pavlii » 20 lis 2013 14:46

Udělal jsi ty věci, co jsem ještě radil já? Jo a zruš zaškrtnutí "Release audio driver...".

P.

dubar
Příspěvky: 10
Registrován: 20 lis 2013 09:41

Re: otazky na cubase

Příspěvek od dubar » 20 lis 2013 15:03

no žádný ovládač jsem nenašel jen http://www.lexiconpro.com/en-US/softwar ... 27-windows ale nic se nezměnilo

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3010
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: otazky na cubase

Příspěvek od pavlii » 20 lis 2013 15:04

Já toho zmiňoval malinko víc..a ovladač bylo až to poslední.

P.

dubar
Příspěvky: 10
Registrován: 20 lis 2013 09:41

Re: otazky na cubase

Příspěvek od dubar » 20 lis 2013 15:24

zkusil jsem bloknout přímo ve widlích zvukovku realtek, pak jsem dal restart počítače otevřel cubase 7 a stále nic .

Uživatelský avatar
maux
Příspěvky: 382
Registrován: 21 zář 2010 16:29

Re: otazky na cubase

Příspěvek od maux » 20 lis 2013 15:28

Zkus jí vypnout v biosu.

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3010
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: otazky na cubase

Příspěvek od pavlii » 20 lis 2013 15:33

dubar píše:zkusil jsem bloknout přímo ve widlích zvukovku realtek, pak jsem dal restart počítače otevřel cubase 7 a stále nic .
Pod tímhle si soudruhu máme představit jako co? Rozhodně to není nic z kroků, co jsem navrhoval.

Doporučil bych lépe číst, více přemýšlet (=nikoli myslet) a případně si pozvat kamaráda, který tomu rozumí (=čtenému textu).

P.

dubar
Příspěvky: 10
Registrován: 20 lis 2013 09:41

Re: otazky na cubase

Příspěvek od dubar » 21 lis 2013 15:59

prosím to defaultní mám dát kde, kde se to nachazí a reboot znamená co

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3010
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: otazky na cubase

Příspěvek od pavlii » 21 lis 2013 16:24

Hergot, to je těžký :-( Defaultní pro Windows znamená někde v Zařísení pro přehrávání/záznam (pravé tlačítko na reproduktoru vpravo dole ve Win).

Reboot znamená restartování počítače (něco jako vypnout/zapnout).

Chjo.

P.

dubar
Příspěvky: 10
Registrován: 20 lis 2013 09:41

Re: otazky na cubase

Příspěvek od dubar » 21 lis 2013 18:24

tak jsem teda tak učinil a stále když dám zakázat tak to prostě nejede.Pouze jde nahrávat na dvě stopy a to ne, přes omegu ale přes viz obr. nahoře.Kabel na mikrofon mám stále připojený ne lexicon omegu.takže jdou jen dvě stopy.když dám omegu tak se to celí zbrzdí a nejede to :( posílám ještě dva obr. asio
Přílohy
1.jpg
1.jpg (93.8 KiB) Zobrazeno 253 x
3.jpg
3.jpg (74.83 KiB) Zobrazeno 253 x
2.jpg
2.jpg (82.33 KiB) Zobrazeno 253 x

Odpovědět