Otazky na cubase
Re: otazky na cubase
Mno - začal bych tím, že Omega nebude (!!!) standardní zvukovkou pro Win (=defaultní). Prostě jako defaultní dej ten Realtek on-board nebo co to obvykle je. Po rebootu počítače zkus Omega ASIO znovu.
Další varianty jsou zkusit jinou verzi ovladače.
P.
Další varianty jsou zkusit jinou verzi ovladače.
P.
dubar : daj sem fotky obrazovky , ako mas staveny VST Audiobay , a VSTconnections ..
na tom poslednom obrazku mas nalavo na inpute stopy "Audio 01" nastavene "no bus" - tam si musis priradit niektory z tych vstupov, co si nakonfiguroval v oknach predtym na zalozke "F4 - VST connections"
Udělal jsi ty věci, co jsem ještě radil já? Jo a zruš zaškrtnutí "Release audio driver...".
P.
P.
no žádný ovládač jsem nenašel jen http://www.lexiconpro.com/en-US/softwar ... 27-windows ale nic se nezměnilo
Já toho zmiňoval malinko víc..a ovladač bylo až to poslední.
P.
P.
zkusil jsem bloknout přímo ve widlích zvukovku realtek, pak jsem dal restart počítače otevřel cubase 7 a stále nic .
Zkus jí vypnout v biosu.
Pod tímhle si soudruhu máme představit jako co? Rozhodně to není nic z kroků, co jsem navrhoval.dubar píše:zkusil jsem bloknout přímo ve widlích zvukovku realtek, pak jsem dal restart počítače otevřel cubase 7 a stále nic .
Doporučil bych lépe číst, více přemýšlet (=nikoli myslet) a případně si pozvat kamaráda, který tomu rozumí (=čtenému textu).
P.
prosím to defaultní mám dát kde, kde se to nachazí a reboot znamená co
Hergot, to je těžký
Defaultní pro Windows znamená někde v Zařísení pro přehrávání/záznam (pravé tlačítko na reproduktoru vpravo dole ve Win).
Reboot znamená restartování počítače (něco jako vypnout/zapnout).
Chjo.
P.

Reboot znamená restartování počítače (něco jako vypnout/zapnout).
Chjo.
P.
tak jsem teda tak učinil a stále když dám zakázat tak to prostě nejede.Pouze jde nahrávat na dvě stopy a to ne, přes omegu ale přes viz obr. nahoře.Kabel na mikrofon mám stále připojený ne lexicon omegu.takže jdou jen dvě stopy.když dám omegu tak se to celí zbrzdí a nejede to
posílám ještě dva obr. asio

- Přílohy
-
-
-