Otazky na cubase
Re: otazky na cubase
Koukni se na návod na konci stránky snad ti pomůže. http://homerecording.com/bbs/user-forum ... lp-280156/
Jinak tam je ještě rozdíl v bitový hloubce v projektu máš 24 bit a na zvukovce 16 bit tak to si pošteluj taky
Jinak tam je ještě rozdíl v bitový hloubce v projektu máš 24 bit a na zvukovce 16 bit tak to si pošteluj taky
Já končím - Stane, vem to po mě
zase nemusím absolvovat všechno....
P.

P.
mal by som otazku a to ohladne softu CUBASE 5 . hodím akapelu to mi trvalo kym som nastavil DEVICE SETUP aby to normalne hralo . Problem mam s mikrofonom nechce mi ho program nahrat . Vobec newiem preco skusal som uz hadam vsetky mozme nastavenia kombinacie a nic .. Prosím o radu . dakujem
hodím akapelu ? .. a nerozbila sa ?siso3333 píše: hodím akapelu to mi trvalo kym som nastavil DEVICE SETUP aby to normalne hralo .

načo použivaš akapelu , to je nejaka predvolba pri spusteni cubase? ja mam cubase LE tak nevim .
skusal si pomenit asio drivre? ktore mas k dispozicii.. alebo mas osobitny driver na tvoju zvukovku ? fungoval rec mik bez akapely?

sorry myslel som inštrumentalku
nie nenahrava ani bez instrumentalky .. ako odposluch (monitoring) v sluchadlach pocujem ked hovorim do mikrofonu ale ked dam nahravat tak nezachytava ziadnu stopu . skusal som menit asio drivery ale nič . a ked som v cubase a otvorím control panel mojej zvukovky tak s inputom newiem narábat a je na nulovwej hodnote . newiem prečo v druhom programe mi to nerobí

ja cubase moc zatial nevyuživam , ale skusil som zapojit mikrfon do zvukovky pre ktoru ani neni LE verzia určená , zmenil som asio drivre na tie pre tu zvukovku a nič viac som nemusel robiť len pridať nový audio track , zasvietit na nom recording a klknuť record na hlavnom paneli.
všetko bolo v poriadku nahravalo .
pozri sa či ti skače VU meter ked použivaš mikrofon , a nzabudaj zapnut record na tracku- okremm toho že stlačiš rcord na ovladači .. chapes ma?

pozri sa či ti skače VU meter ked použivaš mikrofon , a nzabudaj zapnut record na tracku- okremm toho že stlačiš rcord na ovladači .. chapes ma?
Vu meter ukazuje ked hovorim do mikrofonu ale ked dam zaznam tak nezaznamena ziadny signal nic .. a mam vsetko odkliknute record a alles . vravim ovladac bol nahodeny hned od mojej zvukovky .. no ked to neslo som zacal kombinovat nastavovat ale nič .. skusil som stiahnut inu verziu alebo tak nejak ale v kazdom mam ten isty problem .. a co som si pisal s chalanmi ktory mi presny link dali oni na nom šlapu ako hodinky a ja stale problem ten isty
pridal by som neake obrazky s DEVICE setup žial newiem ako 

zacni tym, ze prestanes pouzivat w miesto v. nemas 5 rokov a nemas 5 dni zawedeny internet.
"skusil som stiahnut inu verziu" znamena, ze sa bavime o wareze ? to si skus nechat pre seba
ked vyvolas menu F4, tak co tam mas nastavene ?
co mas nastavene ako in na stope ?
to co pocujes ked hovoris do mikrofonu bude najskorej direkt signal, ktory ani nepresiel prevodnikmi predpokladam. neni dovod, aby Cubase nedokazalo nahrat signal, ktory ma realne na vstupe.
"skusil som stiahnut inu verziu" znamena, ze sa bavime o wareze ? to si skus nechat pre seba

ked vyvolas menu F4, tak co tam mas nastavene ?
co mas nastavene ako in na stope ?
to co pocujes ked hovoris do mikrofonu bude najskorej direkt signal, ktory ani nepresiel prevodnikmi predpokladam. neni dovod, aby Cubase nedokazalo nahrat signal, ktory ma realne na vstupe.
skus dat miesto predvolby iba empty projekt a pridat track. .či ti to funguje aspon tak ... kym na niečo prideme , ja som skusil default a tiež mi nič nenahralo.
edit : vlastne nahralo len chvilu isiel naprazdno metronom
edit : vlastne nahralo len chvilu isiel naprazdno metronom
oka wsetko wyriesene .. cekol som trosku starsie prispevky a dosiel som na koren urazu nebo tak nejak he
díky za čas namahu a ochotu 

a vcom to bolo?, nenapinaj