Otazky na cubase

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
Poklop
Příspěvky: 979
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poklop » 07 bře 2007 02:23

zkus tam dát nejakej audio zvuk do audio stopy, jestli ti vubec hraje zvuk z Cubase

Shodan
Příspěvky: 620
Registrován: 20 pro 2006 23:33

Příspěvek od Shodan » 07 bře 2007 02:25

Poklop: no vidíš, taková jasná věc a v tuhle hodinu už mě to nějak nenapadlo :oops:
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

Uživatelský avatar
MartinT
Příspěvky: 131
Registrován: 21 lis 2006 14:19

Příspěvek od MartinT » 07 bře 2007 02:34

He he..jasne audio jede... :( .. zkusim jeste jednou... diky moc za rady...

Poklop
Příspěvky: 979
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poklop » 07 bře 2007 02:36

sorry to jsem asi ulít, píše tam že mu to neukazuje aktivitu audia.

Zkusil bych:
- Neco jinýho než FM7
- jestli ti klávesy nevysílaj něco jako CC volume to zero :-)
- zkus natukat noty rucne do stopy, jestli to hraje

Uživatelský avatar
MartinT
Příspěvky: 131
Registrován: 21 lis 2006 14:19

Příspěvek od MartinT » 07 bře 2007 02:38

no kdyz je tam natukam rucne..tak to hraje...

Shodan
Příspěvky: 620
Registrován: 20 pro 2006 23:33

Příspěvek od Shodan » 07 bře 2007 02:42

IN na té MIDI stopě... nabízí ti něco jako "All MIDI inputs"? Jestli jo, tak zkus to... Napadlo mě taky jestli nemáš na kláveskách nějak nastavenej nějakej záhadnej MIDI kanál.
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

Uživatelský avatar
MartinT
Příspěvky: 131
Registrován: 21 lis 2006 14:19

Příspěvek od MartinT » 07 bře 2007 02:52

Tak i to jsem zkusil a ani to nepomohlo..i kanal jsem nastavil na klaveskach 1 v Cubasu 1 .. ja uz ti nevim covece...
Chci ti podekovat ze se ti nechce jeste spat a pomahas mi tady s rozchozenim midi...diky

Shodan
Příspěvky: 620
Registrován: 20 pro 2006 23:33

Příspěvek od Shodan » 07 bře 2007 02:55

Nemáš za co (bohužel). Já už musím jít, tak doufám že se tady zítra dočtu že už ti to hraje. :wink:

PS: ještě zkus nahrávat... jestli ti to do té stopy nahraje MIDI z těch klávesek
Naposledy upravil(a) Shodan dne 07 bře 2007 02:58, celkem upraveno 1 x.
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

Poklop
Příspěvky: 979
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poklop » 07 bře 2007 02:57

Ted koukám na ten obrázek:

Nemáš jí naarmovanou: musí svítit červeně to kolečko s puntíkem na tý stopě, jinak to myslim neraguje na midi in (resp. midi out do tracku).



popřípadě jestli nemáš filtr v preferencích na jinej kanál, než vysílaj klávesy.
A co jinej SW synth? zkoušels?
A neni ta Fm7 muted?

Uživatelský avatar
MartinT
Příspěvky: 131
Registrován: 21 lis 2006 14:19

Příspěvek od MartinT » 07 bře 2007 03:06

to Shodan: Diky moc..mej se a taky doufam ze to nejak rozchodim :)

to Poklop koukni na tento obrazek co mam zmenit zda se mi to "cudne"...
Jasne ted to zkousim na Pro52 a taky nic..
http://img340.imageshack.us/my.php?image=c1bw3.jpg

Uživatelský avatar
MartinT
Příspěvky: 131
Registrován: 21 lis 2006 14:19

Příspěvek od MartinT » 07 bře 2007 03:47

Ty jo nic a jeste mi zacala praskat zvukovka pri prehravani..no parada... :(

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3009
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 07 bře 2007 09:48

2Martin: na tom druhém obrázku není nic divného - víceméně defaultní nastavení filtrování MIDI dat (filtrují se pouze SysEx pro příjem i vysílání).

P.

Poklop
Příspěvky: 979
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poklop » 07 bře 2007 10:40

svítí ti červeně to kolečko na stopě s tím puntíkem????

Uživatelský avatar
MartinT
Příspěvky: 131
Registrován: 21 lis 2006 14:19

Příspěvek od MartinT » 07 bře 2007 13:54

to Poklop: Sviti jasne ze..to je record enable ten by podle me na to nemel mit vliv...
ja uz jsem z toho uplne zmateny, jede mi jen ve Vidlich akousitk piano...jakmile si ho zapnu pres Cubase tak nic...z toho jsem uplne uz...to to ... :)

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3009
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 08 bře 2007 19:44

A co takhle zapnout Monitor u stopy?

P.

Odpovědět