Otazky na cubase
pavlii : ja som pisal o latenciach zvukovky .. nie o delay hardwaru .. inak hardware by mal fungovat v realnom case .. aspon vacsina tak funguje .. proste ked miesam mimo komputru , nikde nenastavujem ze tento lexicon ma oneskorenie 10 msec a tento TC ma 20 msec .. proste vsetko je v realnom case .. na analogovom pulte sa moc ani neda nastavovat ze nieco ma daku latenciu ..
-
Ahoj, pred dvemi dny jsem si koupil MCV-1, MIDI/CV-trig prevodnik. Tento prevodnik pouzivam k ovladani Korgu MS 20 pres midi editor v cubase. Kdyz mam odpovidajici vystup z midi stopy spojeny s midi vstupem MCV-1 a CV vystup z prevodniku mam propojeny s MS20 CV trig, tak MS 20 by mela hrat udalosti z midi editoru.
Problem je v tom ze MS20 hraje pouze nektere udalosti, nektere udalosti proste vynecha. Zrejme v MCV-1 bude nastaven nejaky parametr, treba key priority nebo nejaky jiny. Parametry MCV-1 lze nastavovat pomoci sysex zprav. Vim ze treba sysex povel pro none key priority je F0 01 02 atd. atd. Mate nekdo poneti jak tuto sysex zpravu vlozit do cubase a poslat MCV-1? Dekuju moc za jakoukoli odpoved
Problem je v tom ze MS20 hraje pouze nektere udalosti, nektere udalosti proste vynecha. Zrejme v MCV-1 bude nastaven nejaky parametr, treba key priority nebo nejaky jiny. Parametry MCV-1 lze nastavovat pomoci sysex zprav. Vim ze treba sysex povel pro none key priority je F0 01 02 atd. atd. Mate nekdo poneti jak tuto sysex zpravu vlozit do cubase a poslat MCV-1? Dekuju moc za jakoukoli odpoved