Otazky na cubase

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2665
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Příspěvek od bassline » 12 črc 2008 22:16

Pouziva tu niekto Rewire ? Nejak to nefunguje presne v synchronizacii alebo co...zaciatok noty v Reason sequenceri neprehra, az ked sa prehraje loop po druhy krat....ale pocas prehravania v loope to aj tak sporadicky neprehrava, tu prvu poziciu na nule...taktiez sa objavuju aj nejake glitche ked krutim napr. filtrom v reasonovskom syntaku....

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 16 črc 2008 20:36

Da se nejak zmenit v CUBASE 4 v Arrangment okne to bile pozadi treba na sedive nebo nejaky tmavsi?

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 11:43

Příspěvek od Ondrash » 17 črc 2008 10:25

ekeaze: Nastavení je v preferencích. Jinak to nejde. :(

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay » 17 črc 2008 10:27

bassline píše:Pouziva tu niekto Rewire ? Nejak to nefunguje presne v synchronizacii alebo co...zaciatok noty v Reason sequenceri neprehra, az ked sa prehraje loop po druhy krat....ale pocas prehravania v loope to aj tak sporadicky neprehrava, tu prvu poziciu na nule...taktiez sa objavuju aj nejake glitche ked krutim napr. filtrom v reasonovskom syntaku....
Já mám stejnej problém v ReWire s Fruity... První pattern ze songu to vynechává.

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2665
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Příspěvek od bassline » 17 črc 2008 10:34

budem musiet napisat na support

Poklop
Příspěvky: 979
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poklop » 22 črc 2008 22:31

Zdarec, nevite nekdo, jestli se da v cubase nejak jednim vrzem zmenit volume na vice stopach naraz?
Priklad: importuju 20 wavu do ruznych stop naraz a vsem chci ubrat hlasitost z nuly na -10, jde to?

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4577
Registrován: 24 lis 2005 23:22

Příspěvek od Amorph » 22 črc 2008 22:32

jasne, jednoduse vsechny wavy v tracich, ktery chces zmenit oznacis a pak jim menis hlasitost vsem najednou.

Poklop
Příspěvky: 979
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poklop » 22 črc 2008 22:34

To sem nemyslel, to vim, myslim na stope ne primo ty wavy, to mi pak zmensi prehlednost

Uživatelský avatar
peteness
Příspěvky: 3668
Registrován: 22 čer 2004 17:31

Příspěvek od peteness » 22 črc 2008 22:38

Poklop: nahazet je do jedne groupy.

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4577
Registrován: 24 lis 2005 23:22

Příspěvek od Amorph » 22 črc 2008 22:49

jj, grupa je reseni. Pripadne vsem otevrit automatizaci volume a tu pak editovat najednou. Ale to uz moc pohodlny neni.

Poklop
Příspěvky: 979
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poklop » 22 črc 2008 22:51

v Logicu to myslim slo a v Sonaru taky

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 22 črc 2008 22:54

jestli myslis nastaveni faderu u vice kanalu najednou , tak jsem to dnes taky resil a nejjednoduussi je otevrit mixer oznacit kanaly ktery potrebujes najednou zmenit kliknout pravym dat link chanels zmenit volume a zas dat unilnk chanels....

tet nevim jestli je to link chanels ale nejak tak prehlednou to nejde

Poklop
Příspěvky: 979
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poklop » 22 črc 2008 23:01

aha,no to je uz docela bezbolestný řešení, díky zkusim

Poklop
Příspěvky: 979
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poklop » 22 črc 2008 23:05

super, funguje to, diky :-)

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 28 črc 2008 10:06

Hoj :)

da se v CUBASE 4 nejak nastavit UNDO i pro mixer a pluginy? sem postrehl ze to funguje pouze pro arrangmnet okno a kdyz bych chtel treba vratit nejaky nastaveni mixeru nebo pluginu, tak to nejde..

Odpovědět