BS, c9000, Ivo, EXCOM, biscuit, ekeaze, smog, emah - Diky chlapi, mam ze studia samo velkou radost : )
Venti píše:Jirko.. uzasne... gratulujem.. nech mas moc moc moc moc moc roboty !!!

Diky Venti !!! tesim se ze se koncem roku potkame u diskutovanyho projeku.
Tudy píše: Koukám, že Andílek se zase pěkně blýská

Svěřil jsi to odborníkům v nějakém zlatnictví, nebo máš nějaký speciální hadřík a přípravek? Doporuč prosím.
Tudy zdani klame, je dost omatlanej, kazdej kdo prijde ho bere do rukou a je to na nem znat : ))) mala kolaz
http://www.biotech-studio.com/web_link_ ... -andel.jpg Kamaradi dechari mi radili ze mam pouzit nejakej sidol, Andel ma tvrdili stejnej povrch jako dechovy nastroje, tzn mel by jit taky vylestit do puvodniho lesku, tak se na to chystam.
matucha píše:Pekny je to studio... ty stranky sou fakt echt ukecany, ale asi to takhle na lidi funguje...
Diky . ) ukecany, i tak tomu muzeme rikat. Chtel jsem aby stranky byly maximalne informativni, kdo chce danou informaci najde, kdo ne staci mu zakladni info v sekci "HOME" : ) Kdyz me lidi oslovujou ptaj se me na vpodstate totozny informace ktery tim padem popisuju stale znovu, tak jsem vse popsal rovnou na strankach kde to ma svy misto.
Vlad píše:paradni !andelske" studio. gratuluju. Doufam ze se k tobe jednou podivam i osobne se svoji muzikou a neco vytvorime.

Dekuju : ) tesim se na spolupraci !
Jindy2 píše:Paráda, gratuluju

Nejvíc se mi líbí ta stěna na druhém obrázku, má příjemnou atmosféru.
diky : ) to je Schroederuv Diffuser, kterej jsem si nechal zakazkove vyrobit. Ma skvely parametry a je obrovskej ! Uvnitr je 6 bodovejch svetel ktery vytvari krasny teply svetlo a hezkou pracovni atmosferu. Stejnej Diffuser mam i v "B" rezii, jen je o metr uzsi. Tady je foto z montaze :c)
.