Problem je ale aj opany extrem, ked teoretik sa len vzdelava ale nema cas na prax... Uz dlhsiu dobu ta sledujem na ezone, mas pomerne tvrde reci takze by ma zaujimala nejaka referencia, nejake vysledky vo forme realnej hudby kde si robil zvuk a ktora nasledne bola uspesna aj vdaka podla predstav cielovej skupiny vyladenemu zvuku... Prepac, ale bez vysledkov ta nemozem brat nijak vazne Anu respektovat tvoje tvrde reci... (co sa o ludoch ako ecson alebo carloff rozhodne povedat neda - za nimi vidiet hromadu respekt - zasluhujucej prace)bluerecording píše:Naozaj musi diskusia prebiehat iba vo forme urazok? Skus sa vecne vyjadrit k mojmu nazoru ak chces, ak nechces nemusis. Zjavne ta ale moj nazor minimalne znepokojuje a vrta ti v hlave, co je v podstate dobre. Viem, ze zabehnuty zvukar ma casto tolko prace, ze sa uz dalej nema cas vzdelavat, takze ma tesi, ze z pozicie "ucitela" ako ma nazyvas, ti aspon dam mozno chrobaka do hlavy. Ak s mojim nazorom nesuhlasis, mozes to vyjadrit aj bez urazok, myslim si.
Inak povedane - ak chces ziskat respekt v tejto komunite (podla stylu tvojich prispevkov dedukujem ze mas rad ked k tebe ludia vzhliadaju ako k naslovovzatemu odbornikovi), bolo by vhodne odprezentovat nejaku svoju pracu, realne vysledky - v opacnom pripade ta tu vacsina ludi bude mat len za "taraja a gagaja" ked mam citovat jedneho nemenovaneho slovenskeho politika