Ivo: souhlas - nejednou mu to někdo vyslvětlil
Ad porovnávání: já myslim, že porovnávání jakýkoliv desky z naší provincie po zvukový stránce s Kollerem by dopadlo drtivě

To album jsem slyšel tak 15x, a od první chvíle to hraje neskutečně, skvělej prostor - a v celym spektru to hraje zakurveně líbezně (stává se vám, že se vám na některejch deskách nezdaji nějaký momenty, jakože třeba vejšky někde moc zařežou do uší, nebo vznikne nějakej bordel ve spodních středech....to mám třeba teď s novou deskou Sum 41...a tam se do toho sypou jiný prachy....), ale hlavně, po víc poslechách tam člověk nachází výborný, ať už fx vychytávky, nebo věci, který se schválně dali do pozadí atd atd....Taky je to ale už od aranží promyšlený, že se tam fakt nic netluče

Ovšem, Waldesovi takle hraje hromada nahrávek....
Co my víme, třeba na další album Koller osloví Bluerecording....to pak budeme koukat

Ale možná by stačilo, kdyby ho oslovil někdo další, protože jestli jsem to pochopil dobře, podle toho co psal, tak ta kapela, na kterou házel odkaz je jeho...takže je možný, že slavnej Bluerecording vlastně nikoho kolem svojí osoby netočil