Většina toho co udělal David Koller se mi líbí, asi i díky vzpomínkám na jeho první desku, tuším z roku 93, která mi připomínala, že venku je celkem normální život (byl jsem v tý době zrovna na vojně

) Teď se ke mně dostala jeho aktuální deska Teď a Tady, na kterou jsem se fakt těšil, už jen díky hodně zajímavýmu klipu k pilotnímu singlu. Moje nadšení ale rychle vyšumělo. Už první track poměrně jasně naznačil, v jakém duchu se ponese celkový zvuk desky. Záměrně mluvím jen o zvuku, nechci psát recenzi na desku, to sem nepatří. Náběr a mix jsou myslím docela v pohodě, o to hůř, že vše nejspíš pohřbil mastering. Zvuk je nepříjemně chemicky navýškovaný a zbytečně přetlačený, jako bych slyšel obyčejnou "vanu" na eq, což zároveň zničilo transienty - blátivý kopák a vůbec celý spodek jsou toho zřetelným důkazem. Celkově zvuk nemá správný tlak a zní spíš broadcastově, což ale může být ku prospěchu rádiím a TV, takže je to možná nakonec i trochu umělecký záměr. Na to jaké má Biotech vybavení, je to docela škoda. Mrzí mě to o to víc, že všude slyším, jaký je DK precizní muzikant a že mu na téhle desce fakt hodně záleželo... Muzika jako taková je naštěstí i tak pro mě zajímavá, i když 30 minut je poněkud malé sousto na to, že údajně vybíral snad ze stovky songů a navíc po tolika letech čekání... no, ale tohle je jen můj skromný názor