midi1210 píše:Moj nazor sa mozno utrasie rovnako ako tvoj

Podla mna za potlacovanim psychadelickych latok stoji jeden z problemov kotry som opisal vyssie. Psychadelicke latky su ohromnym nastrojom na rozvoj vedomia, sebapoznania, a chapania celku co by mali podla mna byt hlavne priority cloveka. A ked sa pozrieme v akom svetle su tieto latky vykreslovane (v povedomi ludi) tak je to az podozrivo divne. Co sa tyka toho spominaneho bad tripu - tak ak si zazil bad trip tak bud si si dal shit alebo mas bordel v hlave. Pricom ten druhy pripad je lepsi lebo aspon vies (ked ti to dojde) na com mas pracovat a s cim si sa este nevyrovnal. V tom mojom prispevku vyssie je dost srakazmu a ironie tak snad ste to pochopili aspon ciastocne

a kolko mas teda tych rokov ?
ja to vidim tak - poskusal si kadejake veci, lubilo sa Ti, chutilo Ti a teraz tu o tom pises nejake filozofie, aby si si to cele racionalizoval. je to v pohode, tak to ma / malo vela ludi (v 16tich

)...
ak sa chces sebapoznavat a rozvijat si osobnost ci vedomie, tak existuju techniky aj bez pouzitia nekjakych latok, bol tu spominany Stanislav Grof, ktory sa tomu venuje pomaly 60 rokov...
ale ak si fanusik halucinogenov, tak OK, je to vec vkusu a preferencii. som posledny, co by to odsuzoval... akurat nerob okolo toho filozofie, pretoze to co pises, su fakt bludy...