To víš, že jo. VCS 3 je bomba, jednou jsem jí slyšel naživo na koncertě a měl jsem z toho zážitek - hrála bass as no other

... Neskutečně typický a originální zvuk. Podruhé jsem s ní asi půl hodiny mohl blbnout v D a to jsem pak pár dní měl potíže v klidu usnout

... Ten dokument jsem viděl také, ale děsně mi vadilo, že tam celou dobu ukazovali ne Putney(= VCS 3), jak říkali, ale AKS

, což je sice zvukově 100% stejné (je to stejná elektronika), ale přesto. Každopádně, na to, co tam předváděli, by jim stačila MC-303... Bylo to zoufalé

.
Ty staré analogy mají stejně kouzlo. Je s nimi sice práce je udržovat, ale ten zvuk, dřevo, koženka... Když jsem měl chvíli Minimooga v obýváku, měl jsem problém cokoliv shlédnout v bedně nebo se najíst, protože jsem po něm furt šilhal... Když jsem tam měl Jupitera, měl jsem zase problém projít

... Ale nezříkám se ani chytrých digitálních syntéz, dost ujíždím třeba na Microwavu I. Ale stejně jsem si tuhle říkal, jestli by PPG přece jen nebylo lepší. Není ani analogovější (i když SSM 2044 mému uchu zní maximálně lahodně, ten Curtiss, by? super, stejný, jako v brutu Wave, mě zase tolik nebere), má menší možnosti (to upřímně má), ale je to HEZČÍ A VĚTŠÍ BEDNA

.