To mi připomíná Minimooga, když jsem ho přinesl domů... Asi 7 kláves hrálo, jako když jsou VCO modulované S&H

. A to že dost. Trocha čištění klávesnice (vnitřek nástroje měl jednotnou "prašně šedou" barvu, to jsem ještě neviděl

- a že jsem viděl dost, v MS-20 byl mimo jiné i padesátihaléř

) a vše bylo O.K. S Polysixem mám stejnou zkušenost jako Tom, to je práce na dlouho. Stejně je to ale podle mojí zkušenosti s Junem 60 a Jupiterem 8, přestože ta jejich mechanika je podle mě lepší (kovové kontakty). Také to chvíli trvá, než vše chodí, jak má. Pak je to ale mnohem lepší klávesnice, než na Polysixu.
Jinak si myslím to, co Pytkin - "vygumování" je na kontakty guma-kov dobrý prostředek. U tlačítek je potřeba rozebrat je kompletně, ne jen sundat plastovou krytku. Upřímně řečeno, s tím výrobci nějak nepočítají

, tak je to někdy trochu dobrodružné, ale ne zas nějak moc. Krom toho, mikrospínače jsou obvykle celkem bez problémů sehnatelné, podívej se, co je to za typ a zapátrej u prodejců součástek. Možná budeš překvapen, že si koupíš za pár korun nové. Nebo také ne a budeš muset rozebírat.