Je třeba rozebrat klávesnici a vyčistit (postup už tu někde je) - na 90% je to pouze bordelem na kontaktech. (shodou okolností jsem právě tu chybu, že nejede jedna klapka ve všech oktávách, viděl také u Yamahy, ale byla to nějaká samohrajka).
V tomhle pripade se mi ta zda jako prilis pravidelne se opakujici chyba, spis bych to videl na chybu pri odecitani matice klaviatury.Tudy píše:Ahoj Ondro, máme
Je třeba rozebrat klávesnici a vyčistit (postup už tu někde je) - na 90% je to pouze bordelem na kontaktech. (shodou okolností jsem právě tu chybu, že nejede jedna klapka ve všech oktávách, viděl také u Yamahy, ale byla to nějaká samohrajka).
Souhlas, ale ta chyba odečítání právě může být způsobená svody na tisku s kontakty. U nějakého ARPa bych hledal kolem švábů (ty měly ale sejně kovové kontakty, myslím). U novějších nástrojů s kontakty na tisku a gumičkami s uhlíkovou ploškou bývá většinou problém zde.A.P. píše:V tomhle pripade se mi ta zda jako prilis pravidelne se opakujici chyba, spis bych to videl na chybu pri odecitani matice klaviatury.