Kurzweil PC3

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22064
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Pytkin »

pavlii : prekvapujes ma ..

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2672
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od demsky »

Sorry za OT, ale pri tejto teme som si spomenul na jeden tkany kobercek na kamoskinej stene :)

http://en.wikipedia.org/wiki/Saraswati
https://www.youtube.com/user/matodemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Uživatelský avatar
drive
Příspěvky: 9
Registrován: 08 čer 2013 10:14

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od drive »

No, a problémy jsou s takovou výbavou vyřešeny. :lol:

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3235
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od pavlii »

2 Pytkin: proč? já zase tolik zkušeností nemám, ale ty, co mám, tak říkají, že co zóna, to MIDI kanál.......nebo mi něco furt uniká a já nevím co.

P.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22064
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Pytkin »

kazda zona ma vzdy priraditelny kanal .. ked das vsetky na jeden , tak to bude na jednom ..

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3235
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od pavlii »

To jo, ale nějak jsem se teda ztratil v tom, co tazatel chtěl původně - řeč tu byla (ještě jsem si to pro jistotu jednou přečetl) o zónovém hraní, ale nikoli současně (=zóny přes sebe), ale dle rozložení klaviatury. Takže když splitnu klaviaturu někde, tak levá zóna = MIDI kanál 1 (třebas) a pravá zóna = MIDI kanál 1 (prostě oběma přiřadím stejný), tak mi chcete tvrdit, že cílový nástroj bude od splitpointu vlevo hrát zónu 1 a vpravo zase zónu 2..?

Ahh - ale už mi to docvaklo, důležitý je splitpoint a ne MIDI kanál...jsem truhl :-D Předpokládá to ale nadefinování stejných zón (ve vztahu k tomu splitpointu) na cílovém nástroji, je tak?

Musí se na mě holt "ještě jednou a pomaleji" - je tak?

P.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22064
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Pytkin »

no ved ale on nehovori ze zony ma cez seba .. ja som pochopil , ze v kazdej chce mat iny zvuk .. tak ako to pouziva vacsina klavesistov .. on splitude generator .. nie klavesnicu .. klavesnica hra cela .. a v generatore spravi zony , kde bude ktory zvuk hrat ..

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3235
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od pavlii »

Jo - za dané situace pak vlastně na klaviatuře netřeba nic nastavovat - holt málo praxe, no...sry :?

P.

Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 3489
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od MDudas »

Jo jo. Na Kurzweile mozes "nazonovat" vrstvy Programu vedla seba (hraju ako "splity" na jednom kanale).
A v Setupe mozes zonovat znovu, ale uz aj s pridelenymi kanalami.
Da sa v tom narobit poradny bordel.

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3235
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od pavlii »

Jj.

P.

LR_Keyboardist_SK
Příspěvky: 7
Registrován: 28 říj 2013 14:43

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od LR_Keyboardist_SK »

Zdravím vás, kurzweilisti. Tak už aj ja som členom vašej rozrastajúcej sa rodinky. Tu je nejaké videjko na úvod ... berte s rezervou, nebol odposluch, a tak timing je trošku miestami nervóznejší :)

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2672
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od demsky »

Vitáje al čéntro, nakoniec som tento thread nezaložil márne :)
https://www.youtube.com/user/matodemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

LR_Keyboardist_SK
Příspěvky: 7
Registrován: 28 říj 2013 14:43

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od LR_Keyboardist_SK »

Svoj Kurzweil som si kúpil v kytary.cz. Mali práve vtedy akciu na PC3LE 7 v limitovanej sérii (drevené boky a čierny panel), dali super cenu, no tak som neváhal a hneď vzal. Behom pár týždňov som už aj trošku vnikol do VAST, napríklad ten flautový lead som si urobil podľa nahrávky úpravou firemného presetu. A som nadšený zvukom, konfigurovateľnosťou a expresivitou tohto nástroja. Neľutujem, že som ho vzal... :-)

Fana
Příspěvky: 9
Registrován: 16 dub 2013 21:58

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Fana »

Ahoj pánové, máte někdo už takové zkušenosti, že by jste mě mohli napsat, jestli je PS3K lepší, než legendární K2600xs?

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2672
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od demsky »

Prečo dávaš také ťažké otázky?
https://www.youtube.com/user/matodemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Odpovědět