Kurzweil PC3 - vytvoření klavírní banky

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
Uživatelský avatar
danielpc3
Příspěvky: 95
Registrován: 07 zář 2015 21:00

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od danielpc3 »

Tak dnes som konecne dokoncil moje Steinway piano.Tu je mala ukazka. :D nahrate bez akychkolvek uprav zvuku alebo efektov.
Naposledy upravil(a) danielpc3 dne 21 zář 2015 16:18, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
Hammond
Příspěvky: 1125
Registrován: 05 říj 2010 18:44

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Hammond »

DanielPC3: Uz si ho teda dokoncil?? Klobuk dole, ze si sa pokusil takto "od piky" vytvorit svoj vlastny klavirny zvuk. Mas moj respekt, bez ohladu nato, ako znie ta ukazka... Mam na Teba taku prosbu; zo srandy som Ti narychlo nahral na klavesoch taky MIDI file s roznou expresivitou hry... mohol by si to prosim Ta prehnat tym Tvojim Steiway-om a taktiez nejakym tovarenskym presetom v PC3K a zavesit sem vysledok? Myslim ze by to bola prospesna informacia pre nas aj pre Teba... Pre info prikladam MP3 so zvukom Yamahy S90Es.
Piano 01.rar
(1.53 MiB) Staženo 87 x

Uživatelský avatar
danielpc3
Příspěvky: 95
Registrován: 07 zář 2015 21:00

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od danielpc3 »

Rad by som Hammond previedol tvoju MIDI ale ten subor MIDI je prazdny.Hod sem druhy subor a skontroluj ho.

Ivan.ps
Příspěvky: 167
Registrován: 08 lis 2010 23:11

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Ivan.ps »

To MIDI-čko je v poriadku. Normálne sa dá prehrať.

Uživatelský avatar
danielpc3
Příspěvky: 95
Registrován: 07 zář 2015 21:00

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od danielpc3 »

MIDI - neda sa prehrat ani v pc ani po nacitani do pc3k je prazdne alebo ma nejaku ochranu.

Ivan.ps
Příspěvky: 167
Registrován: 08 lis 2010 23:11

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Ivan.ps »

To MIDI ide normálne prehrať v PC. Má to veľkosť 7,27kB a dĺžka je 1 min 21 sekúnd.

Uživatelský avatar
danielpc3
Příspěvky: 95
Registrován: 07 zář 2015 21:00

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od danielpc3 »

mne to ukazalo-neviem preco ze to ma 50min a az na 40min. sa to spustilo.Idem na to.

Uživatelský avatar
Hammond
Příspěvky: 1125
Registrován: 05 říj 2010 18:44

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Hammond »

Malo by to ist normalne... akurat som to ale teraz skusil v praci na PC a vsimol som si, ze mi to po spusteni stiahne na integrovanej zvukovke vystup z winampu na asi 10%... asi som vecer nieco omylom stiahol a MIDIcko to zaznamenalo...

Uživatelský avatar
danielpc3
Příspěvky: 95
Registrován: 07 zář 2015 21:00

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od danielpc3 »

Konecne hotovo -moje Steinway na zelanie Hammonda
Naposledy upravil(a) danielpc3 dne 21 zář 2015 12:10, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
danielpc3
Příspěvky: 95
Registrován: 07 zář 2015 21:00

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od danielpc3 »

na mojej pc3k to midi spustilo na 122 takte

Uživatelský avatar
Hammond
Příspěvky: 1125
Registrován: 05 říj 2010 18:44

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Hammond »

Mohol by si spravit este to iste pre nejaky najlepsi klavirny tovarensky preset v PC3K a mohol by si sem prosim Ta hodit obe vzorky aspon ako mp3, aby sa to dalo normalne pocuvat a porovnavat?


Uživatelský avatar
petermikuláš
Příspěvky: 358
Registrován: 04 led 2014 00:48
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od petermikuláš »

ale asi bolo myslené, tú istú expresívnu skladbu čo ti poslal Hammond v mid tvare aj na piane z PC3K, nie len na tvojom novom vytvorenom, aby sme to mohli porovnať zvukovo

Uživatelský avatar
danielpc3
Příspěvky: 95
Registrován: 07 zář 2015 21:00

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od danielpc3 »

Naposledy upravil(a) danielpc3 dne 21 zář 2015 19:05, celkem upraveno 1 x.

vasek
Příspěvky: 2081
Registrován: 11 úno 2005 12:04

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od vasek »

danielpc3: nechápu, jak sem můžeš postnout totálně přebuzené zvuky. Takhle si shazovat svoji práci...?

Odpovědět