Kurzweil PC3 - vytvoření klavírní banky
Re: Kurzweil PC3
Tak dnes som konecne dokoncil moje Steinway piano.Tu je mala ukazka.
nahrate bez akychkolvek uprav zvuku alebo efektov.

Naposledy upravil(a) danielpc3 dne 21 zář 2015 16:18, celkem upraveno 1 x.
DanielPC3: Uz si ho teda dokoncil?? Klobuk dole, ze si sa pokusil takto "od piky" vytvorit svoj vlastny klavirny zvuk. Mas moj respekt, bez ohladu nato, ako znie ta ukazka... Mam na Teba taku prosbu; zo srandy som Ti narychlo nahral na klavesoch taky MIDI file s roznou expresivitou hry... mohol by si to prosim Ta prehnat tym Tvojim Steiway-om a taktiez nejakym tovarenskym presetom v PC3K a zavesit sem vysledok? Myslim ze by to bola prospesna informacia pre nas aj pre Teba... Pre info prikladam MP3 so zvukom Yamahy S90Es.
Rad by som Hammond previedol tvoju MIDI ale ten subor MIDI je prazdny.Hod sem druhy subor a skontroluj ho.
To MIDI-čko je v poriadku. Normálne sa dá prehrať.
MIDI - neda sa prehrat ani v pc ani po nacitani do pc3k je prazdne alebo ma nejaku ochranu.
To MIDI ide normálne prehrať v PC. Má to veľkosť 7,27kB a dĺžka je 1 min 21 sekúnd.
mne to ukazalo-neviem preco ze to ma 50min a az na 40min. sa to spustilo.Idem na to.
Malo by to ist normalne... akurat som to ale teraz skusil v praci na PC a vsimol som si, ze mi to po spusteni stiahne na integrovanej zvukovke vystup z winampu na asi 10%... asi som vecer nieco omylom stiahol a MIDIcko to zaznamenalo...
Konecne hotovo
-moje Steinway na zelanie Hammonda
Naposledy upravil(a) danielpc3 dne 21 zář 2015 12:10, celkem upraveno 1 x.
na mojej pc3k to midi spustilo na 122 takte
Mohol by si spravit este to iste pre nejaky najlepsi klavirny tovarensky preset v PC3K a mohol by si sem prosim Ta hodit obe vzorky aspon ako mp3, aby sa to dalo normalne pocuvat a porovnavat?
- petermikuláš
- Vybavení
ale asi bolo myslené, tú istú expresívnu skladbu čo ti poslal Hammond v mid tvare aj na piane z PC3K, nie len na tvojom novom vytvorenom, aby sme to mohli porovnať zvukovo
Standard grand vs Steinway
1.Standard grand 2.Steinway 128 MB Flasch
1.Standard grand 2.Steinway 128 MB Flasch
Naposledy upravil(a) danielpc3 dne 21 zář 2015 19:05, celkem upraveno 1 x.
danielpc3: nechápu, jak sem můžeš postnout totálně přebuzené zvuky. Takhle si shazovat svoji práci...?