Kurzweil PC4
Re: Kurzweil PC4
Tam těch problémů bylo hodně, výroba v Číně se prudce zdražila, doprava od tud je loterie, hodně lidí reklamovalo PC4 i PC4-7 a bojím se že bude už jen k2770-7 ale s Fatar mechanikou za hrozný prachy. Ty hodnocení K2700 i SP7 jsou velmi pozitivní, takže se bojím o pokračování PC4
Som zvedavý, či NAMM o 3 týždne prinesie niečo nové...
Aspoň to K2776 by mohli vypustiť. Všetky značky majú 73 alebo 76 verziu. Veď aj Forte7 šlo jak teplé rožky...
Aspoň to K2776 by mohli vypustiť. Všetky značky majú 73 alebo 76 verziu. Veď aj Forte7 šlo jak teplé rožky...
Škoda, že se tu nedaji dávat lajky, Benqo máš svatou pravdu
Jedna věc, SP6 už přeřadili mezi Legacy produkt. Minule dělali SP6-7 a PC4-7 dohromady, takže PC4-7 už pravděpodobně vůbec nebude, nebo to udělají až se rozhodnou pro SP7-6. To ale nevěřím že budou chtít udělat na Medeli mechanice
Páči sa, môžeme špekulovať, kedy príde niečo nové
Podle mě K2761 a K2776, protože jak K2700 tak SP7 mají velmi dobŕe nakročeno, Pak ty nástroje daji dohromady a vznikne K3000
Aj ja si myslím. Snáď bude K3000 delo.
Ono by to bylo logické. Navíc čekám že algoritmy z SP7 při další aktualizaci software snad přidají do K27.
Sorry za blbú otázku, ale nie som v tom až tak znalý. SP7 má niečo naviac, ako K2700 ?
SP7 je postaveno na jiné technologii, z návodu jsem nic objevbeho nenašel, ale ve výsledku chválí výsledný zvuk akustických nástrojů . Asi tam jsou nějaké spešl filtry které nejsou vidět - he SP7 Grand is designed upon our new synthesis platform A.T.S.T. and marks a new era in Kurzweil technology. Built around our custom semiconductor, A.T.S.T. features high fidelity audio, streamlined sound programming and boasts near seamless velocity layer transitions.
Netreba. Vla-sta mi presne odpovedal. Vďaka. Ale už mám "chrobáka v hlave". Kurz je droga. ... len momentálne nemám nástroj.
Inak ako tak pozerám, SP6-7 šlo do "legacy" celkom rýchlo... (2020-2023). Asi to bol fail.
To Forte 7 je podle mě super nástroj, jen 52 tisíc . To je jak za PC4-7 https://hudebnibazar.cz/kurzweil-forte-7/ID508418/
Teď se dívám to prodává Stardust tady z fora?
Ano, to jsem já