Kurzweil PC4
Re: Kurzweil PC4
Pre zóny 5-16 musíš priradiť parametre cez Multi-EDIT-Controls.
Presne tam to delam a nedokazu se dobrat zdarneho konce. Neco mne tam chybi... Nefunguje mi to ani s parametrem 127 v on value V zone 4 mam ten stejny zvuk jen o oktavu niz, ale zvukem to neni, i kdyz dam jiny tak tu zonu nezamutuju. Puvodne jsem na zonu 5 chtel dat velke piano ze vypnu to elektricke cinkaci a nahradim, no to asi taky moc neklapne, mozna to velke piano udelam jako samostatny zvuk zase s nekolika zonama.
Kdyby jste si to chteli nekdo stahnout tak jsem to sem dal, neni to nic sloziteho, snazim se najit respektive udelat zvuky ktere by k tomu sedly tak nejak alespon vstrebatelne.
Aby bylo jasne cemu se chci priblizit. Fakt se mi to zvukove tezce libi...
Kdyby jste si to chteli nekdo stahnout tak jsem to sem dal, neni to nic sloziteho, snazim se najit respektive udelat zvuky ktere by k tomu sedly tak nejak alespon vstrebatelne.
Aby bylo jasne cemu se chci priblizit. Fakt se mi to zvukove tezce libi...
- Přílohy
-
-
- Amused.rar
- (1.09 KiB) Staženo 2 x
Jestli si pamatuji, tak různé firmy mívali různé povely na inicializaci nástroje, pro Roland to bylo jiné a pro Yamahu taky. Nechybí tam tedy nějaký úvodní příkaz aby byl Kurzweil ready?
Byli doby když tyto věci firmy psali do manuàlu, dnes tam natisknou jen jednu nic neříkající tabulku
Byli doby když tyto věci firmy psali do manuàlu, dnes tam natisknou jen jednu nic neříkající tabulku
Ale to je HW tlacirko na PC4. Kazdopadne VYRESENO... Stupidita... Ale driv mne to nenapadlo. Takze do ON hodnoty je treba dat 127, do hodnoty OFF 0. A funguje. Fakt mne nenapadlo to dat opacne. Hooooooooodne hodin mne to stalo...
Ale tim to nekonci. Panove, potrebuju do PC4 dostat ten podmaz z uvodu songu a ze zacatku. A tady toto je fakt pruser, protoze zadny takovy zvuk neeviduju. Pomuzete mi prosim pekne ? Kdyby to slo namontovat pres VAST tak by to bylo perfektni.
Ale tim to nekonci. Panove, potrebuju do PC4 dostat ten podmaz z uvodu songu a ze zacatku. A tady toto je fakt pruser, protoze zadny takovy zvuk neeviduju. Pomuzete mi prosim pekne ? Kdyby to slo namontovat pres VAST tak by to bylo perfektni.
Myslíš ten pad na začiatku? Ten je parádny. Keď ho budeš mať, pošli 

Ja si prave rikal ze mne takove zvuky naucis sypat jeden za druhym. On je tam i dal pod tim epianem a zni to fakt dobre.
Verim tomu ze mu to leze z te masiny.
Verim tomu ze mu to leze z te masiny.
Hehe, pri troch malych detoch som mal klavesy naposledy doma pred pol rokom. Ale namotivoval si ma, asi po ne skocim a vyskusam nieco nakrutit vo VASTe 
Ja jsem ale dobytek -))) Ja uz si nejsem jisty jestli jsem to cele prilis nezprznil. Az dopiju kafe tak sem dam ten soubor, moc rad bych nejakou kritiku, vecnou samozrejme. Je to bez samplu, jenom z programu.
Demsky - Martine ty jsi mi dal s tou DX7, je tam miliarda zvuku, doslova. prehrabat se tim je silene. vetsina je teda pro mne nic moc ale nasel jsem tam par fakt hezkych co by se v nejakem multi neztratily. Kazdopadne je to na dlouho... Vcera jsem jich par tisic preletel a malem mi praskla hlava.
Uz se v tom zrtacim, v jednu chvili mi to prijde jako ze nejak pouzitelne a pak ze zase napikacu... Dokazu se nekde podivat kolik polyfonie ten multak zere? Odhadem 6 tonu + 6 dalsich na pedalu + jeste dalsich 6 na pedalu x 6 zon je 110 hlasu plus minus autobus. Spis asi minus, ale i tak je to dost zrudne -)
Budu moc rad kdyz mi to pomuzete vylepsit.
Demsky - Martine ty jsi mi dal s tou DX7, je tam miliarda zvuku, doslova. prehrabat se tim je silene. vetsina je teda pro mne nic moc ale nasel jsem tam par fakt hezkych co by se v nejakem multi neztratily. Kazdopadne je to na dlouho... Vcera jsem jich par tisic preletel a malem mi praskla hlava.
Uz se v tom zrtacim, v jednu chvili mi to prijde jako ze nejak pouzitelne a pak ze zase napikacu... Dokazu se nekde podivat kolik polyfonie ten multak zere? Odhadem 6 tonu + 6 dalsich na pedalu + jeste dalsich 6 na pedalu x 6 zon je 110 hlasu plus minus autobus. Spis asi minus, ale i tak je to dost zrudne -)
Budu moc rad kdyz mi to pomuzete vylepsit.
- Přílohy
-
- Amused2.rar
- (1.12 KiB) Staženo 5 x
Jestli si dobře vzpomínám (jsem línej jít dolů do knihovny), tak MIDI norma dovoluje pro spínače (SWITCHES) rozmezí <0..63> jako OFF a <64..127> jako ON. Samozřejmě je asi nejbezpečnější tam dávat ty krajní hodnoty.
P.
nunu: ked chces rychly preview, tak si nainstaluj do pocitaca softwarovy syntak Dexed (emulator DX7), ja som si nahodil do Forte len zakladny balik DX7 programov, potom mam tam tie z PC4 a este celkom zaujimave su od autora Tim Conrardy, ked si dobre pametam.