Novation Remote SL

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 05 led 2009 13:27

pouzivam ten SW automap jak se ti po otevreni pluginu automaticky priradej parmametry...
no postupne si udelam svoje vlastni templaty pro pluginy ktery nejvic pouzivam... pac kdyz je to automaticky prez ten automap, tak se namapujou uplne vsechny parametry toho pluginu... takhle si muzu sam customizovat jen ty, ktery nejvice vyuzivam a rozlozit je podle svoji potreby na tom novationu... pak dam save as default for this plugin a pokazdy kdyz ho nahodim z vst adresare ten plugin tak se mi zobrazje to moje nastaveni pro ten urcitej plugin...

v abletonu jsem to jeste nezkousel... dnes to zkusim...

jinak kdyz by takovejhle kontroler udelali v poradnym provedeni a treba s poradnyma motor faderama, tak bych do toho sel i kdyz by to stalo 30 litru... no snad v budoucnu...

kdyz bych mel hodnotit max. je 10 bodu :

HW provedeni : 5 bodu
moznosti : 9 bodu
ovladni : 10 bodu

ten kdo si stezoval na praci DAW ze musi pluginy ovladat mysi , tak Remote SL je pro neho jak delany... vice mene je to pak "uplne stejny jak s HW"
Naposledy upravil(a) Ondra P. dne 05 led 2009 13:42, celkem upraveno 2 x.

Uživatelský avatar
upman
Příspěvky: 1587
Registrován: 08 zář 2004 16:29

Příspěvek od upman » 05 led 2009 13:37

Jo jo, presne, kontrolej je to best ever, ale klaviatura je celkem shit, resp. kdyz se s ni naucis, tak to jde, ale solicko na piano bych si na tom fakt netrofnul.

Jinak ja desne dlouho vychytaval kam ho dat a nakonec mam pred sebou na stole Kurzweila a nad nim Novation - po uprave kontrastu vidis v pohode na display, hned nad nim mas LCD, takze vidis v pohode i zmeny a je to snadno dostupny na natezenou ruku. Mel jsem ho jeden cas na boku, ale to se nedalo pouzivat.

Hlavne si tam nahraj posledni OS pokud nemas a pokud pujdes do setupu v Abletonu jako control suface, jako In port dej Port3 a jako Out Port1. Nevim proc, ale kdyz se da v abletonu stejny port, tak to blbne, malem me z toho trefil slak, nez sem na to prisel. jeste dobry hint je nastavit si citrivost drum padu na 128 (max), jinak do toho budes rezat jak hluchej do vrat. Nekde tady v tom threadu je popis.
Mac mini, Logic 9, MOTU Ultralite, PadKontrol, Novation SL37, IK VSTs
http://bandzone.cz/lifelies

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 05 led 2009 13:41

oki... dikes .... taky ho mam pred sebou pred monitorem... jnak mam velky 61 klavesy ty budu mit po strane na stojanu... preci jen 3 oktavy je nic moc...

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 05 led 2009 14:49

upman píše:
Hlavne si tam nahraj posledni OS pokud nemas a pokud pujdes do setupu v Abletonu jako control suface, jako In port dej Port3 a jako Out Port1. Nevim proc, ale kdyz se da v abletonu stejny port, tak to blbne, malem me z toho trefil slak, nez sem na to prisel.
tak jsem to zkousel... to zalezi co mas pro ten ableton template nastaveno v global menu... ja mam klavesy aby jely na portu 1 a kontroler na portu 2 .. tak ze v abletonu nastaveno controls surfice IN/Out Port 2....
jinak to fakt slape skvele i v abletonu...

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 13 úno 2009 21:21


Uživatelský avatar
upman
Příspěvky: 1587
Registrován: 08 zář 2004 16:29

Příspěvek od upman » 16 úno 2009 09:58

Dikec :)
Mac mini, Logic 9, MOTU Ultralite, PadKontrol, Novation SL37, IK VSTs
http://bandzone.cz/lifelies

Odpovědět