a.tom.x: Tomco, tuto šeredu som uz urcite videl davnejsie /ak sa nemylim, tak dva roky dozadu ju mali na NAMMku, mozno iba ako projekt, ale tento vzhlad je nezamenitelny, preto pamatam 8O)/.
´80 style (čierny plech a plast) by tomu sekol lepšie ale aj to drevo sa dá.. panel je super. aspon je to celé z dreva, nie len hnusné bočnice..
večer si dám tie ukážky.. má moju pozornost
edit: berem spat.. nema to midi a bude stat 4000-5000 €
Ty dema se mi líbí, i když asi jdou hodně po povrchu. Absence MIDI a USB pouze pro editaci je fatální chyba. Chápu, ze velocity 128 jim připadá málo, ale takhle to zabili. Každopádně si tu strukturu jdu naprgat do Nord modularu a uvidíme čeho dosáhnu
keby aspo nejaky interny sekvencer to malo s možnostou syncnut to s niečim..
miesto toho toto: You can even connect multiple devices, accessing different areas of the user interface at the same time. Imagine multi-person scenarios: a musician playing, at the same time a sound designer modifying the sound and a producer searching and administrating presets.
Jo a co mi obzvlášť vadí, když teda performance oriented, jenom mono aftertouch ... kdo měl v prackách Poly aftertouch ví o čem mluvím ... a to ho mám akorát na Ensoniqách ... kde s tím nejde čarovat tak jak by šlo tady.
zvlaštny nastroj.. by som bol zvedavy koho maju v oddeleni marketingu za cielovku..
najprv ma to oslovilo lebo sa mi lubi ten napad moderneho nabuchaneho HW digitalu, ale..
Mě taky baví, že je to přiznanej digitál, ty hromady VA a "nových analogů" jsou už nuda. Tohle je něco jiného, o to víc mě mrzí tahle rozhodnutí, která to pohřbí ...
tie ukazky s kapelou su radost z hudby, dobre sa to pocuva, v tom pripade je jedno jak to vyzera a ci to je analog, v dnesnej dobe ked polovica zakaznikov na tych ' novych analogovych ' syntoch aj tak kruti dokola tri preflaknute zvuky doma cez ableton je toto hudobny nastroj. Ale suhlasim ze jedna vec je vymysliet navrhnut a zostrojit a druha chciet to predavat aj inym hudobnikom ako sebe..