ROLAND FANTOM-G

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od EXCOM » 13 úno 2010 00:51

prehlad zvukov na FG

[flash=560,340]http://www.youtube.com/v/rp2azTp6Lyw[/flash]

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3353
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od dano » 13 úno 2010 12:56

EXCOM píše:[flash=425,344]http://www.youtube.com/v/no5A-0Ily-Q[/flash]
prijemne... len neviem ako to robis, ze jedine pri tvojich youtube videach nefunguje ked kliknem pravym tlacitkom na "watch on youtube"...

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

[ UPDATE ] FANTOM-G OS 1.31

Příspěvek od EXCOM » 18 úno 2010 09:43

Ver.1.31
DOWNLOAD cca 28MB

Bug Fix
  • Save, Save As Project and existing projects, and other songs disappear temporary data.
  • Sometimes freezes at startup.
  • 2 overlaps with the following symptoms occur two conditions.
  • Project's capacity to load at startup, some large.
  • System parameters "Sync Output" is set to ON.
  • ARX may sound choppy.
  • ARX and other channels to receive incoming program changes, ARX or break the pronunciation of the name or listed as "---" patch.
  • Microscope view of the problem.
  • When you see the phrase micro-scope, location data for each performance (measures / beats / ticks), but regardless of the setting of the time signature 4 / 4 time signature that appears in the form.

Uživatelský avatar
JamezX
Příspěvky: 119
Registrován: 29 lis 2008 02:24

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od JamezX » 18 úno 2010 20:16

Zdá se to jenom mně, nebo po update na 1.31 ARX-01 hraje nějak líp ?

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od EXCOM » 18 úno 2010 20:48

JamezX píše:Zdá se to jenom mně, nebo po update na 1.31 ARX-01 hraje nějak líp ?
ktora karta alebo vseobecne? ja mam ARX-01 a mam pocit ze hra stale dobre :)

Uživatelský avatar
JamezX
Příspěvky: 119
Registrován: 29 lis 2008 02:24

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od JamezX » 18 úno 2010 21:10

Mám na mysli "ARX-01 Drums". Dlouho sem to neposlouchal. Teď jsem to zkusil po tom update a zdá se mi to nějaký údernější :D Ale asi to bude jen zdání.

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od EXCOM » 18 úno 2010 23:17

JamezX píše:Mám na mysli "ARX-01 Drums". Dlouho sem to neposlouchal. Teď jsem to zkusil po tom update a zdá se mi to nějaký údernější :D Ale asi to bude jen zdání.
ja mam ten pocit od prveho momentu ako som ARX-01 nainstaloval do FG :) ja som velmi spokojny..

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od EXCOM » 02 bře 2010 17:41

Six New Workshop Series Booklets for the Fantom-G
  • Fantom-G Workshop 10: Studio Mode
  • Fantom-G Workshop 11: Sequencing and Recording
  • Fantom-G Workshop 12: Perfecting Songs, MIDI Tracks, and Audio Tracks
  • Fantom-G Workshop 13: Playing Clips from the Fantom-G Pads
  • Fantom-G Workshop 14: Adding Live Audio to the Fantom-G
  • Fantom-G Workshop 15: Using the Fantom-G with a Computer

synt
Příspěvky: 135
Registrován: 05 čer 2008 13:51

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od synt » 24 bře 2010 08:20

http://www.rolandconnect.com/
Tak na nový ARX board a OS to opět nevypadá.

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od EXCOM » 25 bře 2010 07:07

to je v celku smutne.. az ma to zacina desit, ale stale verim, ze sa nieco udeje ;)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od Pytkin » 25 bře 2010 08:21

Jo. Niekde by tu mal byt konik...

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od EXCOM » 25 bře 2010 20:05

no, dajaky ten download sa chysta, ale asi to bude len content a nie OS...
http://www.sonicstate.com/news/2010/03/ ... -fantom-g/

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

[ UPDATE ] Fantom-G OS 1.50

Příspěvek od EXCOM » 28 dub 2010 17:36

We are pleased to announce version 1.50 for the Fantom-G series workstations. Version 1.50 incorporates the new FG Connects Live data, plus a new file utility function so you can copy data between different projects. Note: When updating to Version 1.50 it is important to perform a factory reset -- this will bring forth all the new FG Connects Live data, plus prior version 1.30 data. See my short video below on updating to Version 1.50:

[flash=480,385]http://www.youtube.com/v/3_yeYDBbPPk[/flash]

http://www.rolandus.com/promotions

Fantom-G Version 1.50 Features:

* Hundreds of new dance, pop and hip-hop oriented patches
* New orchestral sounds including all type of strings, woodwinds and brass
* New Live Sets focusing on dance, electronic pop, R&B and hip-hop
* Hundreds of new unique RPS motion phrases
* New contemporary rhythm pattern sets and kits
* New arpeggiation phrases
* File utility function added for sharing content between projects

[flash=640,385]http://www.youtube.com/v/7vtUrdFTElY[/flash]

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od Neural_I » 29 kvě 2010 00:14

tady to zije 8)
tak co, kdo jeste neprodal nebo nerozmlatil svyho fantomase?
:mrgreen:

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od EXCOM » 29 kvě 2010 08:42

Neural_I píše:tady to zije 8)
tak co, kdo jeste neprodal nebo nerozmlatil svyho fantomase?
:mrgreen:
ja nepredam :) ako kontroler je dokonaly

Odpovědět