martin : 16 Parts Internal je 128 polyfonia Fantom-G, 16 Parts External je Polyfonia taka aky mas dalsi gear vo svojom studiu, je len ovladana Fantomom-G ( teraz neviem presne aky ma limit sequencer na noty )... ARX 2 party znamena to ze ak si das do jedneho partu ARX-2 Piano ktore bude mat polyfoniu povedzme 128( trieskam neviem kolko ma ARX-2 polyfoniu ), tak ti vznikne 128+128 polyfonia.. a ak pridas opat dalsiu ARX-2, tiez piano do druheho ARX slotu, tak teoreticky by ti mala vzniknut polyfonia 128+128+128
nezabudaj ze ten ARX board je v podstate dalsi syntak v Gcku... takto to aspon chapem ja ze by to malo fungovat.. cize tymi ARX boardami moze G seria dost posilniet a uz to nebude len taky "obycajny" workstation
a ako citam o ARX-3 tu hore.. tak tam sa pise 24 polyfonia a 4 party, cize ty si hodis na jeden Expansion slot co je jeden Part ARX-3 ktora ma v sebe dalsie 4 party, cize sa vnoris z PART EXPANSION BOARD do dalsich 4 priamo v ARX boarde...
myslim ze to maju dobre vymyslene a nepisem tu blud.. lebo ked na to pozeram tak mi to takto dojde najlogickejsie