ROLAND FANTOM-G

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
Uživatelský avatar
COBOLT
Příspěvky: 386
Registrován: 28 lis 2007 19:01

Příspěvek od COBOLT »

EXCOM: tak jestli toto neopraví tak je to zakladní průser :?

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM »

COBOLT : veru, toto je trosku chore.. bolo by fajn ak by sa dal USER savnut do internal pamate a ta by bola zdielatelna pre vsetky projekty nezavysle.. cize by si ich videl v kazom projekte.. respektive mal by si mat moznost si to urcit, ci je to pre projekt, alebo je to pre vsetky projekty k dispozicii...

neviem si totiz predstavit ako tam hodit mimo PC novy patch trebars :) aby si nemusel Loadovat cely projekt...

no to su tie "masarky" :)

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM »


Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3516
Registrován: 13 kvě 2005 20:37
Vybavení

Příspěvek od dano »

ta hudba je nejako sialene (cize nepocuvatelne) rozhadzana rytmicky... to bol zamer? akoze nic proti synkopam a podobne, ale toto je gulas :-)

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM »

dano píše:ta hudba je nejako sialene (cize nepocuvatelne) rozhadzana rytmicky... to bol zamer? akoze nic proti synkopam a podobne, ale toto je gulas :-)
no ono je to Servis MOD Fantom G :) ta hudba ide zjavne z radia alebo nejakeho prehravaca..

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Wireless

Příspěvek od EXCOM »

Dalsia pozitivna spravicka pani.. od OS 1.20 funguju wireless mysky... prave som skusil moju LOGITECH VX NANO a funguje... v starom OS nesla...

je to tato myska :
Obrázek

je malicka, pre notebooky, ma super maly reciever..
vhodna pre G

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

NEWS

Příspěvek od EXCOM »


Uživatelský avatar
SoundsFine
Příspěvky: 511
Registrován: 28 črc 2008 15:29

Příspěvek od SoundsFine »

Dobrá myška, jdu do ní!

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM »

SoundsFine : k notebooku nie je nic lepsie.. a to nehovorim o FG :)
baterky vydrzia cca pol roka a to pri nonstop praci...
co znamena ze vo FG to musi byt rok-dva 8)

Uživatelský avatar
JamezX
Příspěvky: 119
Registrován: 29 lis 2008 02:24

Příspěvek od JamezX »

[quote="EXCOM"]v poslednom case sa celkom hram s multisample editorom.. je velmi prijemny a intuitivny ale chyba tam vizualny layering.. takto nejak by som si to predstavoval...

Jak se prosím tě do toho multisample edotiru dostaneš ? Mně se to povedlo jednou .. a zaboha se tam nemůžu dostat znovu

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM »

JamezX :
- stlac 2x PATCH Button( dostanes sa do Patch Pro Edit okna)
- v lavom menu vyber Wave
- vo Wave Group nastav MSAM
- sltac F4[ Util Menu ]
- vyhodi sa ti zoznam poloziek a zvol Multisample Edit a potvrd

a si tam :)

Uživatelský avatar
JamezX
Příspěvky: 119
Registrován: 29 lis 2008 02:24

Příspěvek od JamezX »

No skvělý, ale zdá se mi, že ten Multisample Edit funguje nějak divně. Do kolika zón se dá ta klávesnice rozdělit ? 8 ? 16 ? neomezeně ? :)

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM »

JamezX : 128 samplov pre jeden TONE zo 4roch, cize 4x128 samplov pre jeden Patch

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22171
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin »

jamezx : je to trosku inak ako na sampleroch .. ako som pochopil , on nevie spravit dynamicke zony ..

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM »

Pytkin : na normalnom samplery som nikdy nerobil, co su to tie dynamicke zony?

Odpovědět