ROLAND FANTOM-G

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od EXCOM » 02 črc 2009 21:11

Jabba : a ako sluzbou si to posielal? myslim ze mozes upovedomit banku alebo paypal ze islo o podvodnika a peniaze ktore boli poukazane by ti z jeho uctu mali vratit spat... myslim ze dnes sa s tym da co to robit

Uživatelský avatar
Jabba
Příspěvky: 127
Registrován: 30 kvě 2009 12:40

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od Jabba » 02 črc 2009 21:40

EXCOM píše:Jabba : a ako sluzbou si to posielal? myslim ze mozes upovedomit banku alebo paypal ze islo o podvodnika a peniaze ktore boli poukazane by ti z jeho uctu mali vratit spat... myslim ze dnes sa s tym da co to robit
Bohuzel s tim nic delat nejde. Chybama se clovek uci - slo o Western Union. Je to instantni prevod penez.

Vim jak to ted vypada (a jak vypadam ja), ale ubezpecuju vas vsechny, ze bych to za normalnich okolnosti vubec neudelal ;) Ale pekne (a fundovane) jsme si povidali, vychazel mi ve vsem vstric ... poslal jakykoliv doklady jsem chtel, fotky.... dokonce jsem ho nasel na flickeru (asi puvodniho majitele pasu) ... nemel jsem jedinej duvod mu neduverovat.

Hlavne lidi nedelejte stejnou chybu. Nebylo to supervyhodny, ale jen proste dobra cena. Vypadalo to uplne idealne... i tak opatrnej clovek jako ja naletel ;)

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od EXCOM » 02 črc 2009 21:44

tak Wester Union je prvy dovod, kde by som mal podozrenie, to si sa skor mohol tu popytat, vela ludi tu kupuje cez ebay a podobne... no, teraz s tym uz nic nespravime,... mrzi ma to clovece...

Uživatelský avatar
Jabba
Příspěvky: 127
Registrován: 30 kvě 2009 12:40

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od Jabba » 02 črc 2009 21:53

EXCOM píše:tak Wester Union je prvy dovod, kde by som mal podozrenie, to si sa skor mohol tu popytat, vela ludi tu kupuje cez ebay a podobne... no, teraz s tym uz nic nespravime,... mrzi ma to clovece...
Vsak ano - ja taky kupoval. A o riziku jsem vedel. Nechtelo se mi, ale jak rikam, povidal jsem si s nim jak s tebou, poslal vsechno co jsem po nem pozadoval... nakonec jsem proste podlehl .... Jak jsem psal - vim jak to ted vypada ;)

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od Neural_I » 02 črc 2009 22:16

brrr fujtajxl no to je zmetek, bych se pokusil zjistit komu patri to konto, sed bych do auta s plesatym dvoumetrovym kamosem, klestema a letlampou a udelal bych si vejlet... sakra to je teda pruser.. ja nastesti naletel jen jednou a stalo me to jen par tisic, ale zkusenost mi teda stacila, nicmene na ebay posilam a zatim zadnej problem, tam je to takovy nejaky cistejsi bych rekl, nejakej zapadlej inzerat ... au au, to je blby no, bych ho zmrzacil smejda, jestli neco nesnasim tak to jsou podvodnici, uz jen ten pocit ze existuje nekdo kdo se bavi vymejslenim podrazu na lidi co makaj a za svy nasetreny zlataky si jednou za cas chtej udelat radost ... to me teda uz z principu fakt hrozne sere :evil:

Uživatelský avatar
JamezX
Příspěvky: 119
Registrován: 29 lis 2008 02:24

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od JamezX » 02 črc 2009 22:38

Ono asi neni s kym se soudit, ale policii bych to nahlasil. Obcas i nekoho chytnou.

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od EXCOM » 03 črc 2009 06:31

Jabba : no, tak neostava ti nic ine ako si kupit Fantom-G 8) ked to "X"ko si uz takto skusil...

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od demsky » 03 črc 2009 09:23

http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Uživatelský avatar
Jabba
Příspěvky: 127
Registrován: 30 kvě 2009 12:40

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od Jabba » 03 črc 2009 13:24

Ale jo .. ja vim.. vsak jsem psal.. ale vis jak to je ;) Po bitve je kazdej general ;) Ja sem si toho byl vedomej, ale postupne me proste ukolebal vsema tema zarukama co jsem mel ;(
EXCOM píše:Jabba : no, tak neostava ti nic ine ako si kupit Fantom-G 8) ked to "X"ko si uz takto skusil...
To mi povidej. Uprime me ani tak nesere (pardon, ale je to to pravy slovo) ze jsem prisel o ty penize jako spis to, ze dneska v noci uz jsem nemel spat a mel jsem si hrat s novou hrackou. Je to hroznej pocit ;) ... a co myslis ze delam? Prolejzam web, koukam na inzeraty a premejslim, jestli bych zene nevysvetlil ze si koupim teda neco o hodne drazsiho, kdyz uz jsem polovinu ceny vyhodil oknem ...

Jestli nekdo vite o nekom, kdo prodava X6 / G6 za nejakou normalni cenu .... ;)

Uživatelský avatar
Jabba
Příspěvky: 127
Registrován: 30 kvě 2009 12:40

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od Jabba » 03 črc 2009 21:45

Neural_I píše:brrr fujtajxl no to je zmetek,...jestli neco nesnasim tak to jsou podvodnici, uz jen ten pocit ze existuje nekdo kdo se bavi vymejslenim podrazu na lidi co makaj a za svy nasetreny zlataky si jednou za cas chtej udelat radost ... to me teda uz z principu fakt hrozne sere :evil:
Presne.
Mimochodem ten podpis sedi. Hledam ideal uz peknejch par .... chvil, a musim rict, ze Fantom (kteryho diky jednomu dementovi zatim jeste nemam...) vypada fakt jako presne ono.
Kupodivu teda Gcko vlastne neni zase o tolik jinej nastroj jak jsem pochopil - pravda ze 128 midi kanalu a vic audio kanalu je pecka a ten screen taky, ale skoro bych si troufal rict, ze me bude stacit Xko ;)

To je hrozny. Predpredevcirem jsem prisel o prachy za Xko a uz premejslim jak a kde ho koupit ;)

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od EXCOM » 03 črc 2009 21:45

no, co .. uz ste potestovali verziu 1.21? teda 1.30 ? 8)

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od EXCOM » 04 črc 2009 21:53

sice X8 ale G8 by sa tam tiez mala vocpat :)

Obrázek

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od Neural_I » 07 črc 2009 09:50

EXCOM: haha ten stul je slusna akusticka stena, do studia uz by bylo vhodnejsi jen hodit pred bedny skrin 8) osobne uprednostnuju pred bednama naprosty maximalni cisto a nastroje maximalne na strane, ale jinak to je asi ucelny, pokud se to teda nenacpe pred bedny

OS 1.21 je podle me spis 1.20a :lol: prijde mi to jako uplne o nicem

btw asi se zesmesnim, ale objevil jsem ze pri nahravani audia z vnejsiho zdroje lze v dialogu pred odklepnutim nahravani nastavit jestli se ma nahravat cisty audio nebo rovnou s efektem na vstupu... asi cumite co, ze sem na to prisel az ted :oops: holt nejak nemam moc rad manualy, beru to jako vyzkumnou cinnost a treba to jeste nekdo nevedel tak se to treba nekomu hodi 8)

...stve me ze v live modu nejdou pouzivat mfx a studio mod me nebavi, co mam delat ... buuuu

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od EXCOM » 07 črc 2009 10:26

Neural_I : no, to som myslel ze vies :) lebo v suvislosti s tymto ma napadlo, ze toto by riesil ten tvoj sampling drums a podobne, mozno ak zavesis na AD efekt( nejaky EQ, COMP ) tak by ti to fajnovo zosamplovalo drums a mozno by to malo tu spravnu stavu co ti chyba cely cas...

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od Neural_I » 07 črc 2009 12:18

EXCOM: no ja uz sem celkem s bicima spokojenej, navrstvil sem par samplu a okorenil samplama z VST (superior, EZ atp) pro akusticnost a ambienci a celkem mi to uz funguje, externi syntaky sampluju pres TC finalizer ve funkci AD prevodniku, je to jiny kafe nez pres prevodniky ve FG, neztraci se basy a kdyz se to malinko okoreni na finalizeru, ma to koule, to mi chybelo v samotnym FG, treba kytaru jsem ale resil doted tak, ze jsem nasamploval cistou a efektoval az potom, ted uz ji ale nahravam efektovanou a setrim efektovky na jiny veci, taky mi pripada divny ze me to nenapadlo driv, ale uz ani nevim kde mam zalozenej manual, asi si ho budu muset precist, jako hajzlovy cteni to bude idelani :lol:

jednu vec jsem ale nezjistil, v tom novym OS pisou neco o tom ze se da zaznamenat do fraze i BPM, jestli to chapu spravne, kdyz nahravam frazi tak muzu zatrhnout jestli chci zaznamenat tempo, ale kdyz zmenim bpm a zaznamenam, nestane se nic, cekal bych ze kdyz udelam treba dve fraze, pricemz jedna bude mit 120 a druha treba 100 bpm, tak se mi bude menit tempo podle tech frazi jako kdyz zaznamenam zmeny BPM v DAW v pc, ma to tak fungovat nebo jsem neco blbe pochopil?

Odpovědět