ROLAND FANTOM-G
Re: ROLAND FANTOM-G
Jabba: tak si kup kurcvajla nakou 2500ku s orchestral boardem a k tomu noutbuka jestli potrebujes ten pianoroll a půocit ze mas workstejsnu a mas to cca za polovicni cenu jak motifa nebo fantomase a litovat urcite nebudes 

Kdyz to je v pytli - ja sem se zamiloval zrovna do Fantoma :oops:
Mimochodem, vcera jsem delal domaci ukol, a procital jsem si forum o Kurzweilech a koukal tak ruzne po netu a docela me to vydesilo ;) Krome toho, ze se mezi Kurzweilistama najdou slusny fanatici (neco jako kdyz Amigisti slepe branili Amigy), tak je to takovy .. no .. zvlastni.
Porad u me i zvukove vede Xko s SRX06kou. Kurzweil je bozi, ale priznavam - chci hracku. Kdyz me to po trech hodinach poleze na mozek, chci si treba zablbnout s padama atd.. ;)
Ma tu vlastne nekdo Xko? Nebo tu jsou jen sami Gckari?
Mimochodem, vcera jsem delal domaci ukol, a procital jsem si forum o Kurzweilech a koukal tak ruzne po netu a docela me to vydesilo ;) Krome toho, ze se mezi Kurzweilistama najdou slusny fanatici (neco jako kdyz Amigisti slepe branili Amigy), tak je to takovy .. no .. zvlastni.
Porad u me i zvukove vede Xko s SRX06kou. Kurzweil je bozi, ale priznavam - chci hracku. Kdyz me to po trech hodinach poleze na mozek, chci si treba zablbnout s padama atd.. ;)
Ma tu vlastne nekdo Xko? Nebo tu jsou jen sami Gckari?
Jabba: ty neprestanes podpichovat co?
SRX 06 je fajn, hral som s tym. Silne mi to
pripomina Roland/Edirol HQ Orchestra 100 megovy VSTi plugin, kedysi ked som este nemal
EWQL SO tak som to casto kombinoval s nejakymi orchestralnymi setupmi z Kurcvajla
a bol som nadmieru impresnuty. A inak ako si si vsimol uz nikoho nepresviedcam, aby
oskusal krzw, uz ma to preslo a je to kazdeho osobna vec...

pripomina Roland/Edirol HQ Orchestra 100 megovy VSTi plugin, kedysi ked som este nemal
EWQL SO tak som to casto kombinoval s nejakymi orchestralnymi setupmi z Kurcvajla
a bol som nadmieru impresnuty. A inak ako si si vsimol uz nikoho nepresviedcam, aby
oskusal krzw, uz ma to preslo a je to kazdeho osobna vec...
No jak rikam ;) Jen jsem si cetl Forum PC3 a ten zacatek to je proste pecka ;))) Ale neber to osobne.. ja se u toho nahodou hrozne bavil.demsky píše:Jabba: ty neprestanes podpichovat co? :)
Kazdopadne jak jsem rikal.. asi je to o tom ze si chci i "hrat". Kurzweil vypada az moc jako seriozni pracovni nastroj, a me hudba nezivi - je to jen hobby (i kdyz teda zrovna ted kecam, a na ten syntak vydelam hudbou ..).
Krome toho, ze se zivim taky designem a Fantom je proste sexy a strane dobre vymyslenej objekt + taky vypada ze s nim bude i sranda. Kdybych byl klavirista co hraje celej den rachmaninova, tak asi neni co resit (i kdyz zrovna tenhle pristup se snazi KW zmenit posledni dobou zuby nehty)
a ty si myslis ze ja sa zivim hudbou? to by som chcipol hladom, prisiel o nervy
a nieto este mal na syntaky... (tie zlate casy ked som nejakym zazrakom zarabal
peniaze zo soundtrackov do hier a mal na gear su davno prec), ale to co vravis
je svata pravda, fantom g je hooodne sexy nastroj. mat rozpocet tak ho zoberiem
aj na splatky
a nieto este mal na syntaky... (tie zlate casy ked som nejakym zazrakom zarabal
peniaze zo soundtrackov do hier a mal na gear su davno prec), ale to co vravis
je svata pravda, fantom g je hooodne sexy nastroj. mat rozpocet tak ho zoberiem
aj na splatky

O tom mi ani nemluv.. jednu chvili jsem mel cukani vzit na splatky Gcko ;) Ale to by uz asi manzelka neprezila ;)demsky píše:mat rozpocet tak ho zoberiem aj na splatky :)
Zvlastni je, ze tu neni nikde zadnej Xkar... neznate nekoho nekoho? ;) Je na electrozonu nejakej?
splatky je fajn napad, mas ho hned doma a to sa pocita 

A kdyz se mi podari pred zenou zatajit ty splatky, tak mozna ani nepozna kolik to opravdu stalo ;)EXCOM píše:splatky je fajn napad, mas ho hned doma a to sa pocita 8)
Ale jak jsem rikal - Gcko je pro me asi zbytecna bozarna ...
mam otazku, kdyz prehravam aranz ve FG a posilam po spdifu do externiho efektaku a chci nahravat zase z spdifu do FG do audia vyslednej mix, tak se mi pri zmacknuti REC automaticky rozsviti svetylko mixovani vnejsiho a vnitrniho zdroje, cimz padem mam spdif zasmyckovanej, potrebuju aby se mi to monitorovani nerozsvecelo, nevite jestli to jde nejak ojebat?
netusite jestli to vubec jde?
netusite jestli to vubec jde?
No tak já mám X6 pár týdnů,stále se s ní ještě seznamuju .... asi koupím nějakou SRX_ _ (07,06)...Jabba píše:O tom mi ani nemluv.. jednu chvili jsem mel cukani vzit na splatky Gckodemsky píše:mat rozpocet tak ho zoberiem aj na splatkyAle to by uz asi manzelka neprezila
Zvlastni je, ze tu neni nikde zadnej Xkar... neznate nekoho nekoho?Je na electrozonu nejakej?
a jsem rád, že ji mám - 5 oktáv mi naprosto vyhovuje. A je s ní zábava a tyky ji mám pro "zábavu" a pak ještě
nějaký PC-Cubase-B4 VSTi- a tak...
.montek.
Roland BK-5, Presonus Studio One 3, FireStudio Mobile,Cubase 7.5,.. etc ..
Muzu se zeptat kde ji sehnal (a za kolik) ? Ciste ze zvedavosti ... Ja uz mam jednu predplacenou v Nigerii pres Anglii (tos tu mozna uz cetl) a protoze mi to neda, tak ji ted uz shanim opravdu, a porad ne a ne zadnou najit.montek píše:No tak já mám X6 pár týdnů,stále se s ní ještě seznamuju .... asi koupím nějakou SRX_ _ (07,06)...Jabba píše:O tom mi ani nemluv.. jednu chvili jsem mel cukani vzit na splatky Gcko ;) Ale to by uz asi manzelka neprezila ;)demsky píše:mat rozpocet tak ho zoberiem aj na splatky :)
Zvlastni je, ze tu neni nikde zadnej Xkar... neznate nekoho nekoho? ;) Je na electrozonu nejakej?
a jsem rád, že ji mám - 5 oktáv mi naprosto vyhovuje. A je s ní zábava a tyky ji mám pro "zábavu" a pak ještě
nějaký PC-Cubase-B4 VSTi- a tak...
.montek.
No a pak samozrejme na nejaky postrehy? Mas s cim srovnavat? Asi nema smysl zakladat Fantom-X thread jen kvuli par vetickam, tak snad osadnici s Gckama prominou trosku off-topic ;)
Naposledy upravil(a) Jabba dne 05 srp 2009 22:38, celkem upraveno 1 x.
v pohode, X moze byt aj tu 

;) DikyEXCOM píše:v pohode, X moze byt aj tu :)
to Jabba:
X6 jsem koupil tady na Moravě od jednoho slováka (30T). Tehdy byla ještě jedna v Praze a s roční zárukou a chtěl za to 34T ale ten maník mě to přivezl až do baráku a bylo to (kupní smlouva/občanky..)
V tý Praze to možná ještě bude (má nějaké studio!)- hledal jsem tuším na http://www.midi.cz
prozatím čao
X6 jsem koupil tady na Moravě od jednoho slováka (30T). Tehdy byla ještě jedna v Praze a s roční zárukou a chtěl za to 34T ale ten maník mě to přivezl až do baráku a bylo to (kupní smlouva/občanky..)
V tý Praze to možná ještě bude (má nějaké studio!)- hledal jsem tuším na http://www.midi.cz
prozatím čao
Roland BK-5, Presonus Studio One 3, FireStudio Mobile,Cubase 7.5,.. etc ..
na 2:20 - bilej Fantom. Osobne se mi libi o dost vic nez ten cernej nekde na predeslejch strankach (teda kdyz uz se nekomu nelibi ten surovej/syroven plech:
Mimochodem na toho "pana" moc rad koukam. Juknete na jeho dalsi videa z denicku delani FR*STU - treb tohle:
nebo nahlednuti pod poklicku koncertniho setupu na X7micce, kterou pred rokem mesic delal, odehral, zazlohoval, resetnul Fantoma a uz to neslo nahrat. Ted to zkusil jen tak z legrace nahrat do X6tky co mel novou a ejhle - po roce to zase slapalo ;)