Neural_I píše:Jabba: ja bych rekl ze ses z PC degenerovanej (nebrat spatne :twisted: ) ze muzes bastlit cokoliv kamkoliv, ja bych to treba udelal tak, ze bych druhou frazi bbbbb nahral klidne uplne do jiny stopy (abyc h si neprepsal tu puvodni aaaa)
No jde o to, ze to byly momentalni napady... takovy to klasicky jamovani. Nahral jsem si bici, pak basu, pak jsem do toho 20 minut hral na EPcko, pak, kdyz sem nasel zajimavej napad, tak jsem ho nahral jako dalsi kus.. no a pak jsem do toho dalsich 20 minut hral na vibrafon a kdyz se nasel zajimavej napad, proste jsem ho nahral. To, co popisujes ty, je uz imho druha faze - vis presne co chces, a 20 minut na tom delas ;). Ja jsem to mel jen v hlave, a potreboval jsem to rychle ulozit.
No a kdyz uz jsem to mel, potreboval jsem jen o ctvrte beatu posunout tu stredni cast, protoze jsem se netrefil do zacatku - ale jinak to bylo bez chybicky, tak nebyl duvod to menit. A to me stve... Samozrejme ze jsem to mohl smazat a nahrat znova, ale kdyz ono jednoduse nejde ani tu frazi treba rozdelit na dve. Nechapu, proc by se treba nejakej split nemohl automaticky prednastavit na misto kde jsem zrovna v songu. Stavilo by se dostat na misto kde to chci rozdelit, pouzit split (bez nastavovani), pak se posunout tam kde chci splitnout ten druhej kus (mezi B a C kusem), pouzit split (a nic nenastavovat - vzal by si to z toho kde sem v songu - prestoze bych to mohl zmenit). Pak uz bych si tu B cast posunul treba do druhy stopy a tam bych si s tim hnul ....
- tak me napada .. nejde ono to vlastne takhle uz ted? Rozdelit frazi rovnou v SongEdit okne?