Roland Gaia SH-01

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: Roland Gaia SH-01

Příspěvek od EXCOM » 04 čer 2010 23:17

dendy : jasnacka ze idem do toho. potrebujem nieco do postele :)
je to naozaj prijemny nastroj.. aj modulaciu to ma v podobnom duchu ako tie filtre, velmi rychlo si tam spravis zvuk, tento syntacik ma moje sympatie..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Roland Gaia SH-01

Příspěvek od Pytkin » 05 čer 2010 00:42

excom ; aj kopak z toho isiel ? :)

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: Roland Gaia SH-01

Příspěvek od EXCOM » 05 čer 2010 07:46

Pytkin píše:excom ; aj kopak z toho isiel ? :)
to uz bude musiet dendy povedat :)

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12761
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Roland Gaia SH-01

Příspěvek od dendy » 05 čer 2010 17:32

hovada :lol: :mrgreen: :P

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: Roland Gaia SH-01

Příspěvek od EXCOM » 05 čer 2010 17:57

dendy píše:hovada :lol: :mrgreen: :P
sak dobehni do OnBoardu a das dajaky ten kopak :)

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: Roland Gaia SH-01

Příspěvek od EXCOM » 02 črc 2010 13:24


Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: Roland Gaia SH-01

Příspěvek od EXCOM » 28 črc 2010 17:35


Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: Roland Gaia SH-01

Příspěvek od EXCOM » 17 zář 2010 00:44



Uživatelský avatar
BS
Příspěvky: 992
Registrován: 23 kvě 2006 12:17

Re: Roland Gaia SH-01

Příspěvek od BS » 27 zář 2010 15:20

sorry za OT, ale to Luftrum6 je nejakej Luphtrackuv bank, ne? Jsem si rikal, ze tady nejak dlouho nebyl :]

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Re: Roland Gaia SH-01

Příspěvek od a.tom.x » 27 zář 2010 16:25

EXCOM píše:[flash=640,385]http://www.youtube.com/v/umzTWnyOno8[/flash]
auuu .... to je ale hnus fialovej velebnosti ;)

Ta recenze v Keyboardmagu mi smrdí "objektivitou" Muzikusu: "PROS Solid virtual analog emulation of SH-101, times three. " ... i hluchej pozná, že to s tím nemá nic společného.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Roland Gaia SH-01

Příspěvek od TOM-Thak » 01 říj 2010 14:01

Tak jsem tuhle lacinou srandu zkusil objednat.. dostal jsem slusnou cenu.. tak jako nahrada Xstation k Virusu TI to testnu.
Necekam od toho zadny zazraky.. ostatne moje ocakavani je: rolandovsky klapky jako na JPcku o neco lepsi knoby nez na SH201 a nejakej pouzitelnej prubeh.
Jako jeden z dalsich doplnku vira (planuju jeste Nord rack 2 / 2x a DSI Mopho) to bude asi fajn.

Potom poslu, co se mi z toho "povedlo" vyloudit.

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Roland Gaia SH-01

Příspěvek od TOM-Thak » 15 říj 2010 12:15

klasika.. zkousel sem jesi z toho dostanu neco jako JP8000

James L.
Příspěvky: 340
Registrován: 19 dub 2010 11:13

Re: Roland Gaia SH-01

Příspěvek od James L. » 15 říj 2010 15:49

Zdá se mi, že je zvukově pevnější a čistčí než SH201

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Roland Gaia SH-01

Příspěvek od TOM-Thak » 15 říj 2010 19:57

tak tady je jeste par rychlo počinu.. to cele je Roland GAIA.

Odpovědět