Roland Gaia SH-01

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: Roland Gaia SH-01

Příspěvek od EXCOM »

dendy : jasnacka ze idem do toho. potrebujem nieco do postele :)
je to naozaj prijemny nastroj.. aj modulaciu to ma v podobnom duchu ako tie filtre, velmi rychlo si tam spravis zvuk, tento syntacik ma moje sympatie..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22173
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Roland Gaia SH-01

Příspěvek od Pytkin »

excom ; aj kopak z toho isiel ? :)

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: Roland Gaia SH-01

Příspěvek od EXCOM »

Pytkin píše:excom ; aj kopak z toho isiel ? :)
to uz bude musiet dendy povedat :)


Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: Roland Gaia SH-01

Příspěvek od EXCOM »

dendy píše:hovada :lol: :mrgreen: :P
sak dobehni do OnBoardu a das dajaky ten kopak :)

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: Roland Gaia SH-01

Příspěvek od EXCOM »


Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: Roland Gaia SH-01

Příspěvek od EXCOM »


Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: Roland Gaia SH-01

Příspěvek od EXCOM »


Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Roland Gaia SH-01 - Luftrum 06 Ambient Patches

Příspěvek od EXCOM »

Ambient patche pre SH-01

LiNK
Screen shot 2010-09-26 at 6.53.46 PM.png


[flash=640,385]http://www.youtube.com/v/ott1sZw0Ihc[/flash]

Uživatelský avatar
BS
Příspěvky: 992
Registrován: 23 kvě 2006 12:17

Re: Roland Gaia SH-01

Příspěvek od BS »

sorry za OT, ale to Luftrum6 je nejakej Luphtrackuv bank, ne? Jsem si rikal, ze tady nejak dlouho nebyl :]

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Re: Roland Gaia SH-01

Příspěvek od a.tom.x »

EXCOM píše:[flash=640,385]http://www.youtube.com/v/umzTWnyOno8[/flash]
auuu .... to je ale hnus fialovej velebnosti ;)

Ta recenze v Keyboardmagu mi smrdí "objektivitou" Muzikusu: "PROS Solid virtual analog emulation of SH-101, times three. " ... i hluchej pozná, že to s tím nemá nic společného.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Roland Gaia SH-01

Příspěvek od TOM-Thak »

Tak jsem tuhle lacinou srandu zkusil objednat.. dostal jsem slusnou cenu.. tak jako nahrada Xstation k Virusu TI to testnu.
Necekam od toho zadny zazraky.. ostatne moje ocakavani je: rolandovsky klapky jako na JPcku o neco lepsi knoby nez na SH201 a nejakej pouzitelnej prubeh.
Jako jeden z dalsich doplnku vira (planuju jeste Nord rack 2 / 2x a DSI Mopho) to bude asi fajn.

Potom poslu, co se mi z toho "povedlo" vyloudit.

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Roland Gaia SH-01

Příspěvek od TOM-Thak »

klasika.. zkousel sem jesi z toho dostanu neco jako JP8000

James L.
Příspěvky: 340
Registrován: 19 dub 2010 11:13

Re: Roland Gaia SH-01

Příspěvek od James L. »

Zdá se mi, že je zvukově pevnější a čistčí než SH201

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Roland Gaia SH-01

Příspěvek od TOM-Thak »

tak tady je jeste par rychlo počinu.. to cele je Roland GAIA.

Odpovědět