Roland Gaia SH-01
- synth_synth_synth_synth
Re: Roland Gaia SH-01
Díky Tome za ukázky - jak jsi spokojen s Gaiou?
Nevíte někdo jestli se dá použít GAIA nebo klidně i Virus TI jako MIDI převodník?
Situace je taková - mám synth a došlo midi na zvukovkce a nechce se mi teď kupovat midi box kvuli jednomu synthu navíc.
Když mám připojený SHčko přes USB a údajně funguje i jako zvukovka.. tak by asi mohlo fungovat připojení synthu do MIDI SHčka a přes USB by to do cubase mohlo fungovat zároveň jako usb / midi převodník to samé by mohl umět dělat i Virus TI nebo je to blbost?
Situace je taková - mám synth a došlo midi na zvukovkce a nechce se mi teď kupovat midi box kvuli jednomu synthu navíc.
Když mám připojený SHčko přes USB a údajně funguje i jako zvukovka.. tak by asi mohlo fungovat připojení synthu do MIDI SHčka a přes USB by to do cubase mohlo fungovat zároveň jako usb / midi převodník to samé by mohl umět dělat i Virus TI nebo je to blbost?
myslim , ze ked sme skusali SH-201 , tak to tak fungovalo .. ze midi port na syntaku sa dal vyuzit pre vonkajsie zariadenie .. predpokladam ze na SH-01 by to mohlo fungovat podobne .. vfed sa kukni v DAW .. mal by si tam vidiet dva porty .. jeden dovnutra do SH01 a jeden nejaky EXTERNAL ..
Pytkin píše:myslim , ze ked sme skusali SH-201 , tak to tak fungovalo .. ze midi port na syntaku sa dal vyuzit pre vonkajsie zariadenie .. predpokladam ze na SH-01 by to mohlo fungovat podobne .. vfed sa kukni v DAW .. mal by si tam vidiet dva porty .. jeden dovnutra do SH01 a jeden nejaky EXTERNAL ..
No ja kdyz rozbalim DAW tak tam vidim na midi stope prave MOTU Ultralite, Virus TI, SH01
To je snad zly sen - PC Editor sa predava za peniaze ? To je co za nova politika ? Kurvy lakome nenazrate.