Vla-sto, myslím, že ses v tom trochu zamotal

, tady přece nikdo nikdy ani náznakem netvrdil, že Kronos = Krome. Srovnával jsem pouze Krome s MODX - což jsou zhruba stejně drahé "odlehčené verze" svých vlajkových lodí, a tady mi jednoznačně jako vítěz vychází MODX, a pochopit a využít všechny její možnosti vyžaduje od uživatele spousty hodin a dní práce, na rozdíl od Krome, který je vlastně "jen" romplayer.

Jinými slovy: MODX má po všech stánkách k Montage mnohem blíž, než Krome ke Kronosu.
A ještě poznámka k simulaci hammonda u Kronose: minulý týden jsem byl pracovně ve zkušebně u kolegy, který tam má krásně zrepasovaný originál Hammondu B3 s Leslie 122 a vedle nich na jednom stojanu Kronose 2 a Kurzweila PC3A8
(Ostraváci určitě vědí, o koho jde - mimochodem je to jeden z finálové čtyřky, která bude tento pátek a sobotu dělat konkurz do Olympicu, tak mu budeme držet palce
), a tam jsme se opět už poněkolikáté přesvědčili o tom, že Kronos2 s jeho hammondama a simulací leslie na jeho PC3A8 nedosáhne ani s dokoupenými bankami - a že jich má...
Ale tady je vlákno MODX, tak bychom se toho měli držet