YAMAHA MOTIF XS/XF
ad 1)Pytkin píše:Martin :
1. Beres drogy ?
2. Kolko hodin denne spis ?
3. Mal si niekedy daku pohlavnu chorobu ?
4. Cim bola tvoja prababka ?
pokud je víno, káva, čaj droga, pak ano - beru.
ad 2)
to záleží kolik je práce ... 7-8 hodin v průměru.
ad 3)
zjištěné žádné, ale muži jsou velmi častými přenašeči, aniž by vůbec něco tušili.
takže na 100% si opravdu nemůže být nikdo jistý.
ad 4) prababka - česky prababička?
Pokud se ptáš na povolání, byla zdravotní sestra.
V roce 1941 byla při přejezdu do Damašku na území Slovenska
zadržena, vyslýchána a po té popravena slovenskými fašistickými vojáky.
Nějaké mezinárodní úmluvy o ochraně zdravotních misí pro slovenskou armádu -tenkrát (39-45)bohužel bojující po boku nacistického Německa - asi neplatily

Pánové nic proti, ale zopáknu se ještě jednou (je to spíš na Martina): nechápu, proč když se snaží někdo něco vysvětlit a není jaksi pochopen (z jakéhokoli důvodu), proč sem dopytle nemrskne screenshot??? Osobně mě takovýhle topic přestává docela bavit číst, protože se dozvím vpravdě kulový a tím pádem mi z toho vychází akorát ztracený čas 
Chlapi doprčic - nejte malý děti, tak se (Martine) přestaň hádat a dej sem screen na ukázku, aby se vidělo, okolo čeho jde debata. Tohle fakt nikomu nic nedá....
P.

Chlapi doprčic - nejte malý děti, tak se (Martine) přestaň hádat a dej sem screen na ukázku, aby se vidělo, okolo čeho jde debata. Tohle fakt nikomu nic nedá....
P.
2EXCOM: nemám, chtěl jsem si jeden čas sehnat AIEB2 kartu, kde jsou ty jednotlivé analog výstupy, ale nepovedlo se, z USA nedoručitelné (nová), na eBay jsen úspěch neměl, tak jsem se na to vyprdnul. mLan jsem usoudil, že nepotřebuju, takže zatím frčím s MOTIFem tak, jak je, plus dvě přidané PLG (AN a VH). Výše popsané věci tudíž neřeším, páč nahrávám současně analog výstup + MIDI stopu (nejsem tak dobrej, abych dokázal podruhé zopakovat náhodně povedený motiv
tak ho musím mít hned zaznamenaný ve zdrojovém = MIDI materiálu).
P.

P.