EXCOM píše:a neexistuje nejaky VST ktory sa chova ako nejaky "ASIO driver"? a v tom VST by si si vybral z instalovanu kartu ak by si mal trebars 2 v masine tak v jednom VST vyberes prvu a v druhom VST druhu.. je vobec nieco taketo mozne?
Ja bych tyhle zvlastni fantazie nechal az do dalsiho kola
pytkin, vey> ja uz som pochopil co ste mali na mysli, ja som v cubase nerobil nikdy takze som nevedel "kudy vitr fuka" konecne tomu rozumiem co poslal pyktin, ten obrazok.. a ked som to dobre pochopil, tak neni mozne v Cubase spravit v mixery druhy vstup ako bol ten roland trebars Korg.. je to tak?
ja som si teraz kupil SE3 a tam teda ani vstup v mixery nemam
tak som zvedavy na tu AI4.. no idem pre spratka do skolky
excom : ano .. jedina moznost je pouzit nieco ako ASIO4ALL , kde mozes naraz pouzit viacej zvukoviek .. otazna je ich synchronizacia .. a osobne by som sa bal hrat cez asio4all ..
14 výstupů i 2 vstupy vyskočí mezi ostatními kanály v mixeru Cubase4.
Stejně tak jako výstupy Kontaktu vyskočí (po nastavení) mezi ostatními kanály v mixeru C4.
tak jak ti vyskoci 14 kanálů - výstupů, tak se tam objeví i kanál-vstup, který se používá myslím jen pro samplování do XS.
Takže pro mě naprosto nezajímavá záležitost. Neměl sem ho ani aktivovaný(děje se v XS editoru), protože samplovat z cubase4 do yamahy ... no nechtěl jsem se učit pracovat "pro dva měsíce" s HW samplerem.
martin ; vidis .. toto je presne to .. ja nikdy nerozumiem tomu co pises .. nema to ani hlavu ani patu .. napred povies ze vstup .. cize hw audio in ide do kanalu mixu (z motifu do PC) .. a potom povies samplovat z cubase do yamahy .. co je presne opacky smer (z PC do motifu) .. a zase neviem nic ..
Martin píše:Jen jsem se Ti snažil pomoct.
Snažil jsem se popsat jakým způsobem funguje připojení mLan,
vztah Cubase4 --- Yamaha XS - Studio Connection -XS Editor.
Nic víc.
Ale napsat ..... ja nikdy nerozumiem tomu co pises .. nema to ani hlavu ani patu ...... to je trochu silný kafe Pitkin!
Omlouvám se, že jsem se snažil, už se to nestane.
Tvůj skvostný výrok je pro mě ponaučením!
precital si si , co som pisal pred tym ? ty si proste sam odporujes .. povies ze to ide dnu .. a v druhej vete ze to ide von ..
Ale mas pravdu .. nechajme toho .. nema to zmysel .. ty sa snazis .. ja ti nerozumiem ..
martin : nema zmysel aby sme dalej komunikovali .. ty mi nieco napises .. ja ti nerozumiem .. dam nove otazky .. ty odpovies na nieco uplne ine .. bla bla .. game over ..
Martin : no opat ti moc nerozumiem .. Ale budem sa snazit odpovedat :
1. Ak myslis Yamaha Motif XS , tak nie
2. Ak myslis mLAN16E2 , tak nie
3. Ak myslis Motif XS editor, tak nie
4. ano
Ok .. teraz ja par otazok :
1. Beres drogy ?
2. Kolko hodin denne spis ?
3. Mal si niekedy daku pohlavnu chorobu ?
4. Cim bola tvoja prababka ?
Minimálně 5 x !!! jsem už napsal, že se XS chová jako VST instrument !!!
To znamená pytkine, že všech 14 výstupu a 2 vstupy se zobrazí ve mixeru Cubase4 jako INSTRUMENTS TRACK!
To je snad všem jasné ?!? Přirovnával jsem XS také ke Kontaktu!
---
ale tuším, že opět bude následovat tahle tvoje otázka:
martin : len stale nerozumiem co su tie vstupy ? to su ako HW audio vstupy na motife , ktore sa ti objavia ako audio kanaly v mixe ?
----
Tvé zcela nesmyslné a zmatečné otázky omlouvá pouze fakt, že XS, mLAN16E2 a XS editor si neviděl ani z rychlíku.
1. Ak myslis Yamaha Motif XS , tak nie
2. Ak myslis mLAN16E2 , tak nie
3. Ak myslis Motif XS editor, tak nie
Tvé zcela nesmyslné a zmatečné otázky omlouvá pouze fakt, že XS, mLAN16E2 a XS editor si neviděl ani z rychlíku.
Martin: Pytkin napisal ze s nimi nerobil......ale na to aby si vedel ako funguje Cubase a ASIO tak nepotrebujes mat nastroje od Yamahy.....ani od ziadneho ineho vyrobcu.
Takze prave otazka od Teba ci s tymito nastrojami robil bola uplne zbytocna a neviem co si nou chcel povedat.....hadam ze asi kazdy kto nerobi , alebo nerobil s Motifom je looser......neviem.
Pytkin sa stale pytal na to ako toto zapojenie vyzera v Cubase....
Bohuzial prave tu nastal zmatok v komunikacii.....takze uz radsej serte na to. Myslim ze uz je naozaj vsetko jasne....urazat sa je hadam pod uroven tohto fora a naozaj uplne zbytocne.