Yamaha SY99

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Yamaha SY99

Příspěvek od Pytkin » 23 kvě 2011 10:25

pan punak zjavne nepochopil , co sa po nom chce .. mne sa to ani citat nechce , ked to vidim ..

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Re: Yamaha SY99

Příspěvek od Tudy » 23 kvě 2011 13:23

jiři punak píše:omlouvam se za moje nečitene psani jenom sem chtěl řict že sem nepochopil ten navod costemi poslaly devoto že tam sou vtom navodu costemi napsali nějake čislice a stoho sem blbej a pak jetam play a jaho nemohu nikde vihledat postupoval sem podle navodu a nic se nezmněnilo tak prosim mužete mito nak podrobněji popsat asi sem dement nebo nevim moc jim nerozumim těm klavesam sory poradte eště drobněji jeslito pujde jinak se vam omlouvam a předem děkuji
Ale tak ono to snad půjde. Mně stačí, když ještě začneš dělat tečky za větou. A novou větu budeš začínat velkým písmenem.

V tom návodu nesjou žádný obrázky? Já teda SY99 nikdy neměl, ale Play bývá často označeno jen trojúhelníčkem, jako na CD přehrávači.
Ty číslice se snad dají zadat z číselné klávesnice, ne?
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Re: Yamaha SY99

Příspěvek od a.tom.x » 23 kvě 2011 14:45

To je tím, že na SY99 žádný play není, ale je tam RUN

Obrázek


Každopádně já jsem vůbec nepochopil co ten člověk na to SY99 dělá a co vlastně chce. Zjevně se přepnul někam do Multi nebo do sequenceru a neumí z toho vyskočit nebo tak něco, ale z toho chaosu co píše se v tom fakt nedá orientovat a poradit mu.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3353
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Re: Yamaha SY99

Příspěvek od dano » 23 kvě 2011 15:15

ved hovorim. cielova skupina pre tento najstroj ako vysita :-) ked rozdavali PSR, asi si odbehol z radu :-)

Uživatelský avatar
markuc
Příspěvky: 645
Registrován: 02 led 2007 04:44

Re: Yamaha SY99

Příspěvek od markuc » 13 led 2012 13:16

Ahoj všem, vím, že to sem asi nepatří, ale nechci zakládat nové téma ...
Právě jednu SY99 kupuju a moc se na ni těším :) Jen by mě zajímalo, jak je to s disketami, dočetl jsem se, že se používají SD diskety a nemůžu nikde najít, jestli jdou nahradit normálníma HD, který jsou ještě v prodeji. Vím jen, že Windows neumějí formátovat na 720 kB a že se musí formátovat v nástroji, což není takový problém. Starý Atari mělo snad ještě DD, to si právě úplně nepamatuju, což u mě lze omluvit věkem ...
Dál bych se chtěl zeptat na zkušenosti s editací pomocí SY manageru, kterej se chystám koupit.

Díky všem za odpovědi !

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Re: Yamaha SY99

Příspěvek od a.tom.x » 13 led 2012 13:53

Diskety jsou dd, stačí prelepit díru na diskete a bude to ok, pokud se nemylim tak to musis formatovat v sy.

Sy manager je ok doporucuji, používám i ten na dx7 a běhá to. Na samotne sy mě editovat nebaví.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
markuc
Příspěvky: 645
Registrován: 02 led 2007 04:44

Re: Yamaha SY99

Příspěvek od markuc » 13 led 2012 15:09

Díky, všude píšou, že SD, ale jestli stačí klasicky přelepit HD, je to v pohodě. Zkoušeli jste někdo tohle ?

http://homepage.mac.com/synth_seal/html/sy99c.html

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Yamaha SY99

Příspěvek od Pytkin » 13 led 2012 16:03

SD je este mensia ako DD .. single density , double density , high density ..

Uživatelský avatar
markuc
Příspěvky: 645
Registrován: 02 led 2007 04:44

Re: Yamaha SY99

Příspěvek od markuc » 14 led 2012 01:02

Pytkin: To všichni víme, ale o tom tu není řeč, že ? :D

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Yamaha SY99

Příspěvek od Pytkin » 14 led 2012 01:17

Markuc : aha .. Sa mi zdalo , ze si pisal , ze sa pouzivaju SD diskety 720kB .. co je kravina .. Asi som ta zle pochopil ..

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Re: Yamaha SY99

Příspěvek od a.tom.x » 14 led 2012 11:03

ne sy99 ma DD diskety
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Yamaha SY99

Příspěvek od Pytkin » 14 led 2012 12:47

jo ved o tom tu hovorim ..

Uživatelský avatar
markuc
Příspěvky: 645
Registrován: 02 led 2007 04:44

Re: Yamaha SY99

Příspěvek od markuc » 14 led 2012 12:51

jasne, ja jsem to napsal mozna blbe, jen jsem to takhle nekde precetl na netu a prekvapilo me to, proto jsem psal ten dotaz. Vim, ze ensoniqy mely s tema prelepenyma HD obcas problem a clovek prisel o data ...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Yamaha SY99

Příspěvek od Pytkin » 14 led 2012 12:53

ja som na atari vela pouzival HD diskety prelepene na DD a nebol s tym problem .. problem bol len na PC , ze sa to muselo prelepit .. Lebo inak PC vedel ze je to HD disketa a blbo to .. ATARIcku to bolo jedno ..

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Re: Yamaha SY99

Příspěvek od a.tom.x » 14 led 2012 14:20

stejně budeš data zálovat v sy manageru tak to neřeš, mám doma asi 50 disket pro SY99 a použil jsem to minmálně. Snad jenom tovární banky se samply a RCM co koupil Ecson ve výprodeji na Jungmannaku
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Odpovědět