Logic 10 Rumors

Vše o sekvenceru Apple Logic
Odpovědět
Pavel Vantuch

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Pavel Vantuch »

Já to teda myslel jako převod na MIDI noty.

Nicméně ten Slicer je věc relativně stará a myšlenka je "vypůjčená" z ReCycle. Tuším, že dobře 10 let stará záležitost toto. ReCycle to umí nasekat na Oneshot Sample banku a k tomu vyexportovat .mid. Banku stačí naimportovat do EXS24 a .mid do stopy a vymalováno. Takže taky žádná extra novinka :wink:

Prvotsky

Příspěvek od Prvotsky »

Aaaha!

Tak vida - myslim ze sme kazdy meli na mysli neco jinyho.

ty myslis audio to midi - ale nefunguje to ze to zohlednuje i vysku tonu, ne?

ale je tam jeste funkce audi to score - a to mozna zohlednuje i vysku tonu.. nezkousel sem.

Pavel Vantuch

Příspěvek od Pavel Vantuch »

Ano, Audio to MIDI, resp. Audio to Groove Template myslím. Na bicí snad ani výšku tónu nemá smysl řešit. Tam jde o přenešení dané události z audiostopy do MIDI.
Audio to score jsem zkoušel kdysi a ten výsledek je vcelku nepoužitelnej. Něco to pobere, ale chce to hodně oprav a trpělivosti. To si to rychleji přepíšu do not.

psk501

Příspěvek od psk501 »

Tak kdyz uz se tu vesele rozjel OT. Je nejaky zasadni rozdil mezi Logic 9 express a Logic 9 pro? Ze vsech srovnani sem pochopil ze v expresu chybi akorat par pro me nezajimavych pluginu. Mam prave ten Logic express tak medituju jestli mi nejak pomuze ho za par šupu strelit a koupit Pro verzi kdyz je ted skoro zadarmo.

jakubt

Příspěvek od jakubt »

psk501 píše:Tak kdyz uz se tu vesele rozjel OT. Je nejaky zasadni rozdil mezi Logic 9 express a Logic 9 pro? Ze vsech srovnani sem pochopil ze v expresu chybi akorat par pro me nezajimavych pluginu. Mam prave ten Logic express tak medituju jestli mi nejak pomuze ho za par šupu strelit a koupit Pro verzi kdyz je ted skoro zadarmo.
Pro hobby muzikanta je rozdíl vcelku zanedbatelný, jen nevím, kdo by teď stál o Express... I když pokud by to bylo v ceně blízké nule, tak bych svůj Express 8 na Express 9 upgradoval a dál vesele čekal na Logic Pro X.

Kdybys ten Express 9 chtěl prodat řekněme za 500, napiš pm.

dendy

Příspěvek od dendy »

http://www.logicprohelp.com/viewtopic.p ... e7cae777d3

tu su rozdiely.. tie pluginy bysom nepodcenoval, sculptor je fantasticky plugin co nema konkurenciu vo vst, aj Space designer a Space delay su paradne... rovnako ako tie EV* instrumenty... imho za to co toji pro teraz, je to must-have :)

RuSh

Příspěvek od RuSh »

Logic Je SUPER, trocha môže ale niekomu vadiť to že cez AppStore nedostane ostantné zvuky a loopy ktoré má v Logic Studiu...

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

RuSh píše:Logic Je SUPER, trocha môže ale niekomu vadiť to že cez AppStore nedostane ostantné zvuky a loopy ktoré má v Logic Studiu...
vsetko sa da dodatocne stiahnut

RuSh

Příspěvek od RuSh »

Pokiaľ viem ja, tak nie. V Logic Studio sa nachádza i program Soundtrack Pro, ktorý má zas tzv. Audio Content 1, 2 a 3, čo samozrejme nie je problém použiť i v Logic Pro. Celková inštalácia Logic Studio krabica, má zhruba do 50 GB...

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

ja som mal namysli loop librari(jam pack), tie sa po zakupeni na appstore daju stiahnut..
tvoj post vyznel tak, ze nemas k dispozicii nic okrem Logic Pro 9

ale uz sa rozumieme..
v tom pripade si musime pockat na Soundtrack Pro pre Appstore..

RuSh

Příspěvek od RuSh »

Rozumiem, hej, bolo to asi tak napísané ale vieme o čo teda ide...

dendy

Příspěvek od dendy »

to mas z kadial ze instalacia logic "krabicova" ma 50 GB ? to sa mi nezda - teraz som kupozl logic cez appstore a ten additional content vyze byt presne to co su nazvy jednotlivych DVD v krabicovej verzii... niesom teraz za kompom ale mari sa mi ze presne audio content 1,2,3 tam bolo...

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

dendy : je tam toho dost, zhruba cez 40gb mam pocit
su tam 3 DVD Jam Pack a 3DVD Aditional a instalacne DVD
moze to byt tych 40-50gb po rozbaleni

RuSh

Příspěvek od RuSh »

dendy píše:to mas z kadial ze instalacia logic "krabicova" ma 50 GB ? to sa mi nezda - teraz som kupozl logic cez appstore a ten additional content vyze byt presne to co su nazvy jednotlivych DVD v krabicovej verzii...
Logic Studio obsahuje:

Logic Pro 9, Mainstage 2, Soundtrack Pro 3, Studio Instruments, Studio Effects, WaveBurner 1.6, Compressor 3.5, Jam Pack Collection, Impulse Response Utility, Apple Loops Utility.

Zoznam DVD:

Logic Studio Install
Logic Studio Additional Content
Audio Content 1
Audio Content 2
Audio Content 3
Jam Pack Content 1
Jam Pack Content 2
Jam Pack Content 3
Logic Studio Demo Content

Prikladám foto z internetu:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Dendy ; mam tu krabicu LOGIC 9 a je to prese ako tu pise Rush .. Logicke mi pride , ze content so Soundtracku sa k Logicu neda stiahnut .. Da sa ale predpokladat , ze kedze Soundtrack uz neni ani v Logicu , ani v Final Cut X , tak sa zachvilu objavi , ako samostna aplikacia a k nej to urcite pojde stiahnut ..

Odpovědět