Logic 10 Rumors

Vše o sekvenceru Apple Logic
Odpovědět
Uživatelský avatar
Pavel Vantuch
Příspěvky: 1278
Registrován: 23 úno 2003 12:07

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Pavel Vantuch » 18 pro 2011 20:17

Já to teda myslel jako převod na MIDI noty.

Nicméně ten Slicer je věc relativně stará a myšlenka je "vypůjčená" z ReCycle. Tuším, že dobře 10 let stará záležitost toto. ReCycle to umí nasekat na Oneshot Sample banku a k tomu vyexportovat .mid. Banku stačí naimportovat do EXS24 a .mid do stopy a vymalováno. Takže taky žádná extra novinka :wink:

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1175
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Prvotsky » 18 pro 2011 20:41

Aaaha!

Tak vida - myslim ze sme kazdy meli na mysli neco jinyho.

ty myslis audio to midi - ale nefunguje to ze to zohlednuje i vysku tonu, ne?

ale je tam jeste funkce audi to score - a to mozna zohlednuje i vysku tonu.. nezkousel sem.

Uživatelský avatar
Pavel Vantuch
Příspěvky: 1278
Registrován: 23 úno 2003 12:07

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Pavel Vantuch » 18 pro 2011 20:45

Ano, Audio to MIDI, resp. Audio to Groove Template myslím. Na bicí snad ani výšku tónu nemá smysl řešit. Tam jde o přenešení dané události z audiostopy do MIDI.
Audio to score jsem zkoušel kdysi a ten výsledek je vcelku nepoužitelnej. Něco to pobere, ale chce to hodně oprav a trpělivosti. To si to rychleji přepíšu do not.

Uživatelský avatar
psk501
Příspěvky: 414
Registrován: 10 led 2008 14:18

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od psk501 » 29 pro 2011 22:20

Tak kdyz uz se tu vesele rozjel OT. Je nejaky zasadni rozdil mezi Logic 9 express a Logic 9 pro? Ze vsech srovnani sem pochopil ze v expresu chybi akorat par pro me nezajimavych pluginu. Mam prave ten Logic express tak medituju jestli mi nejak pomuze ho za par šupu strelit a koupit Pro verzi kdyz je ted skoro zadarmo.

Uživatelský avatar
jakubt
Příspěvky: 246
Registrován: 17 zář 2009 12:18

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od jakubt » 29 pro 2011 22:32

psk501 píše:Tak kdyz uz se tu vesele rozjel OT. Je nejaky zasadni rozdil mezi Logic 9 express a Logic 9 pro? Ze vsech srovnani sem pochopil ze v expresu chybi akorat par pro me nezajimavych pluginu. Mam prave ten Logic express tak medituju jestli mi nejak pomuze ho za par šupu strelit a koupit Pro verzi kdyz je ted skoro zadarmo.
Pro hobby muzikanta je rozdíl vcelku zanedbatelný, jen nevím, kdo by teď stál o Express... I když pokud by to bylo v ceně blízké nule, tak bych svůj Express 8 na Express 9 upgradoval a dál vesele čekal na Logic Pro X.

Kdybys ten Express 9 chtěl prodat řekněme za 500, napiš pm.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12699
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od dendy » 30 pro 2011 03:08

http://www.logicprohelp.com/viewtopic.p ... e7cae777d3

tu su rozdiely.. tie pluginy bysom nepodcenoval, sculptor je fantasticky plugin co nema konkurenciu vo vst, aj Space designer a Space delay su paradne... rovnako ako tie EV* instrumenty... imho za to co toji pro teraz, je to must-have :)

Uživatelský avatar
RuSh
Příspěvky: 54
Registrován: 15 led 2012 15:14

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od RuSh » 15 led 2012 15:29

Logic Je SUPER, trocha môže ale niekomu vadiť to že cez AppStore nedostane ostantné zvuky a loopy ktoré má v Logic Studiu...

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od EXCOM » 15 led 2012 16:52

RuSh píše:Logic Je SUPER, trocha môže ale niekomu vadiť to že cez AppStore nedostane ostantné zvuky a loopy ktoré má v Logic Studiu...
vsetko sa da dodatocne stiahnut

Uživatelský avatar
RuSh
Příspěvky: 54
Registrován: 15 led 2012 15:14

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od RuSh » 15 led 2012 19:10

Pokiaľ viem ja, tak nie. V Logic Studio sa nachádza i program Soundtrack Pro, ktorý má zas tzv. Audio Content 1, 2 a 3, čo samozrejme nie je problém použiť i v Logic Pro. Celková inštalácia Logic Studio krabica, má zhruba do 50 GB...

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od EXCOM » 15 led 2012 19:29

ja som mal namysli loop librari(jam pack), tie sa po zakupeni na appstore daju stiahnut..
tvoj post vyznel tak, ze nemas k dispozicii nic okrem Logic Pro 9

ale uz sa rozumieme..
v tom pripade si musime pockat na Soundtrack Pro pre Appstore..

Uživatelský avatar
RuSh
Příspěvky: 54
Registrován: 15 led 2012 15:14

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od RuSh » 15 led 2012 19:35

Rozumiem, hej, bolo to asi tak napísané ale vieme o čo teda ide...

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12699
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od dendy » 15 led 2012 19:53

to mas z kadial ze instalacia logic "krabicova" ma 50 GB ? to sa mi nezda - teraz som kupozl logic cez appstore a ten additional content vyze byt presne to co su nazvy jednotlivych DVD v krabicovej verzii... niesom teraz za kompom ale mari sa mi ze presne audio content 1,2,3 tam bolo...

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od EXCOM » 15 led 2012 19:56

dendy : je tam toho dost, zhruba cez 40gb mam pocit
su tam 3 DVD Jam Pack a 3DVD Aditional a instalacne DVD
moze to byt tych 40-50gb po rozbaleni

Uživatelský avatar
RuSh
Příspěvky: 54
Registrován: 15 led 2012 15:14

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od RuSh » 15 led 2012 19:59

dendy píše:to mas z kadial ze instalacia logic "krabicova" ma 50 GB ? to sa mi nezda - teraz som kupozl logic cez appstore a ten additional content vyze byt presne to co su nazvy jednotlivych DVD v krabicovej verzii...
Logic Studio obsahuje:

Logic Pro 9, Mainstage 2, Soundtrack Pro 3, Studio Instruments, Studio Effects, WaveBurner 1.6, Compressor 3.5, Jam Pack Collection, Impulse Response Utility, Apple Loops Utility.

Zoznam DVD:

Logic Studio Install
Logic Studio Additional Content
Audio Content 1
Audio Content 2
Audio Content 3
Jam Pack Content 1
Jam Pack Content 2
Jam Pack Content 3
Logic Studio Demo Content


Prikladám foto z internetu:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21270
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Pytkin » 16 led 2012 00:47

Dendy ; mam tu krabicu LOGIC 9 a je to prese ako tu pise Rush .. Logicke mi pride , ze content so Soundtracku sa k Logicu neda stiahnut .. Da sa ale predpokladat , ze kedze Soundtrack uz neni ani v Logicu , ani v Final Cut X , tak sa zachvilu objavi , ako samostna aplikacia a k nej to urcite pojde stiahnut ..

Odpovědět