Logic Studio (Logic Pro 8) je v prodeji!!!

Vše o sekvenceru Apple Logic
Odpovědět
Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 12 zář 2007 19:00

Kernel a shell jo a GUI Logicu bych si pak pres AALIB prelozil do ASCII ;))) Sorry za OT

Uživatelský avatar
velvet
Příspěvky: 525
Registrován: 05 bře 2006 01:42

Příspěvek od velvet » 12 zář 2007 19:16

"You can continue to open windows independently, and use screensets as you did in earlier Logic versions (although you can now name them). The new Arrange window facilities, however, are likely to change your approach.
Note: The screensets of projects created in Logic Pro 7 will be “adapted” to take advantage of the new interface features."

Enviroment zůstává také Uff-spadl mi kámen ;)

Jen bude spousta úkonů automatizovaných.

Moc se těšim na Quick Swipe comping a snap-to-transient, teď to bude odsejpat ;)

Moc nových pluginů není - vlastně asi jen jeden: "Delay Designer".
JENOM ŽE, jich je spousta "re-designed with added new features"
Např.: comp: Compressor includes a linked limiter and five independent circuit types that capture the feel of vintage and modern studio hardware, and the new Surround Compressor features specialized controls for multichannel compression. The redesigned Multipressor plug-in allows you to discretely compress up to four separate frequency bands,...
:lol: :lol: :lol:
-------------------------------------
http://www.markvelvet.com

-------------------------------------

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 12 zář 2007 20:18

dufam, ze ste si vsimli tu poznamocku, ze novy Logic Pro bude bez dongle :)

Uživatelský avatar
tony9
Příspěvky: 1365
Registrován: 04 zář 2003 23:51

Příspěvek od tony9 » 12 zář 2007 20:19

Kua to je cena,

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 12 zář 2007 22:09

poshook: to je jedno ci je bez dongle aj tak si bez noveho Maca na nom neuzijes, je tam sice minimum G4 na 1,4 GHz ale to je skoro vsade a dnes uz nestaci na novy soft ani Dual G5, vid Adobe a ostatni zivitelia Apple...
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 12 zář 2007 23:00

uvidime -)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 12 zář 2007 23:14

demsky : staci notebook s celeronom ..

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 12 zář 2007 23:14

demsky píše:poshook: to je jedno ci je bez dongle aj tak si bez noveho Maca na nom neuzijes, je tam sice minimum G4 na 1,4 GHz ale to je skoro vsade a dnes uz nestaci na novy soft ani Dual G5, vid Adobe a ostatni zivitelia Apple...
myslim, ze to jedno nie je. ta informacia je pre majitelov Mac, ja nim nie som

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 12 zář 2007 23:38

aky celeron? ved to je strategia Apple, imho si myslim ze preto aj dali taku cenu aby sa stale viac oplatilo prejst na Mac, dokonca aj ja uz som vdaka tomu zacat rozmyslat o iMacu na doma :) len nechapem ako dali cely computer do tej obrazovky, to ma tiez tu miniATX dosku ako Mac mini? Na tom som mal tu cest pracovat, a akoze vykon core duo tam bolo citit len ked uz zacal swapovat na disk alebo som zapol viac ako jednu aplikaciu tak bol uz v prdeli... Inak len tak pre info, minule ma to napadlo pozriet v praci na Dual G5, ze napriklad hociaka aplikacia z Adobe CS3 si alokuje este bez nicoho cca 200 MB RAM a 1 GB HDD... :)

No vela zdaru Logicu inak ho mam rad :)
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 12 zář 2007 23:52

demsky : no staci proste barsjake PC . nainstalujes OSX a frcis na logicku ..

Cheesetor
Příspěvky: 84
Registrován: 24 úno 2003 19:05

Příspěvek od Cheesetor » 13 zář 2007 07:43

Pokud to nema uplne novej audioengine, bez buffer uchylnosti, tak se s tou cislici 8 opravdu nemuseli obtezovat. Ale to je stara horkost, doufam ze to opravili, abych jim vsechno ostatni mohl s usmevem odpustit...

Edit - vypada to jako solidne potvrzeny, ze engine je komplet novej. Co to znamena pro funkcnost, uvidime.
Naposledy upravil(a) Cheesetor dne 13 zář 2007 08:07, celkem upraveno 1 x.
Obrázek

Uživatelský avatar
Pavel Vantuch
Příspěvky: 1278
Registrován: 23 úno 2003 12:07

Příspěvek od Pavel Vantuch » 13 zář 2007 07:50

velvet píše:Nemáte někdo kámoše v US, co by byl ochoten to koupit(upgrade z LogicPro7) a poslal to UPS do ČR?

Mám ukrutný zkušenosti s dodacími lhůtami na upgrady Logicu od jakéhokoliv Apple dealera v ČR :x
A koupit to přes brněnský MacServis ve Vídni?

Uživatelský avatar
onehalph
Příspěvky: 505
Registrován: 24 kvě 2002 09:54

Příspěvek od onehalph » 13 zář 2007 08:34

ze to jede bez XS Key je velka novinka - kterou si ale imho pomerne nakaleli do vlastniho hnizda - pocitejme dny, kdy se to objevi na p2p strankach :-)
Zatim z toho designu nejsem moc odvazanej - je to hodne podobny na garageband, kterej za moc profi nepovazuju - ale rad se necham prekvapit - jsem trosku skeptik co se tyka novych verzi - stejne jako cheesetor.

Uživatelský avatar
Pavel Vantuch
Příspěvky: 1278
Registrován: 23 úno 2003 12:07

Příspěvek od Pavel Vantuch » 13 zář 2007 08:40

demsky píše:poshook: to je jedno ci je bez dongle aj tak si bez noveho Maca na nom neuzijes, je tam sice minimum G4 na 1,4 GHz ale to je skoro vsade a dnes uz nestaci na novy soft ani Dual G5, vid Adobe a ostatni zivitelia Apple...
To, že Adobe neumí napsat pořádně aplikace, je věc jedna. Kritizují je za to uživatelé už od beta verzí CS3.
Je zajímavé, že Apple aplikace běhají na G5 naprosto v klidu. A u mě zrovna LE brnká na procák tak na 10%, kdy mám projekt cca o 40 stopách.
Já bych to s nutností přechodu na intel zas tak nepřeháněl. Ikdyž nás to asi do budoucna čeká všechny :wink:

Uživatelský avatar
onehalph
Příspěvky: 505
Registrován: 24 kvě 2002 09:54

Příspěvek od onehalph » 13 zář 2007 08:56

pavel: tak objevuji se uz dost casto veci Intel only - i kdyz je fakt, ze pokud mas svoje vyladeny workflow, muzes na to hazet bobek :-)

Odpovědět