D.A.V. electronics Broadhurst Gardens No 1
Re: DAV BG-1
predpokladal som ze hovoris o zvuku Lavry preampov ktore stoja 1500 USD za dvojkanal, alebo uz si pocul preampy AD11 ?
Mluvím o Lavry preampech, které jsou k mání jako moduly pro Lavry Blue serii (a které jsem tu měl na testování). Nezní špatně (jistě lépe než běžné preampy na budgetových kartách), ale tak trochu, jak bych to řekl, suše ... (třeba proti Davu). Pokud jsem dobře informován. jsou identické i jako samostatný unit a předpokládám že ani do AD11 pan Lavry nevymyslel něco zbrusu nového ..mando píše:predpokladal som ze hovoris o zvuku Lavry preampov ktore stoja 1500 USD za dvojkanal, alebo uz si pocul preampy AD11 ?
Pokud je rozdíl jenom v preampech, tak dám těch rozdílových 150 eur radši do něčeho jiného, když mám D.A.V. Protože bych ty preampy z převodníku zřejmě nevyužil.Ivo píše:cenový rozdíl mezi AD10 (bez preampů) a AD11 (s preampy) je cca 150 EUR.
Pokud potřebuješ jen 2 kanály, tak samozřejmě AD 11 je zbytečný
Re: D.A.V. electronics Broadhurst Gardens No 1
paráda, kde všude se dá narazit na značku Broadhurst Gardens
http://www.novinky.cz/kultura/233154-sk ... tni-clanky

audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
Zdravím,
pořídil jsem si tento preamp, rád bych se poradil ohledně pár věcí.
Jaké kabely by jste doporučili na propojení se zvukovkou? Dále by mě zajímalo jestlipak EMU 0404 zbržďuje kvalitu která z DAVU leze, pokud ano tak v čem smím-li se zeptat
. Na závěr už jen detail - ať hledám jak hledám nikde nevidím tlačítko on/off, tudíž předpokládám, že se preamp on/offuje pouze zapojením/vypojením ze sítě?
Děkuji za rady a reakce
pořídil jsem si tento preamp, rád bych se poradil ohledně pár věcí.
Jaké kabely by jste doporučili na propojení se zvukovkou? Dále by mě zajímalo jestlipak EMU 0404 zbržďuje kvalitu která z DAVU leze, pokud ano tak v čem smím-li se zeptat

Děkuji za rady a reakce
Já to mám propojeno symetricky kabely značky Gotham. ( Fireface UCX s DAV BG1U)Vicck píše:Jaké kabely by jste doporučili na propojení se zvukovkou?
Zřejmě jo, ale důležitější než zvukovka je akustika, nástroj a mikrofónVicck píše: Dále by mě zajímalo jestlipak EMU 0404 zbržďuje kvalitu která z DAVU leze, pokud ano tak v čem smím-li se zeptat

Na verzi BG1U on/off určitě je. http://www.davelectronics.com/prevfbg1u.htm Je pravda, že ta neracková ho asi mít nebude.