nazdar,delay píše:Dnes sem MXL poprvé testoval. Pocity mám smíšené... ale v zásadě nijak nadšenej nejsem. Hned na úvod bych dodal, že první seznámení probíhalo prostřednictvím jumba Ibanez a nylonky Strunal (oba nástroje zhruba v hodnotě toho mikrofonu). Porovnával jsem se stopama ADK Hamburg z minulého týdne. Pokud bych musel mít pouze ten anebo ten, tak bych vzal ADK Hamburg, protože na V6 mě dost vadí že má o trochu více basů ale hůře čitelných a hodně vnímám absenci středů, který má Hamburg. To, že V6 má celkem příjemné výšky a více barví je možná jediné plus. Rozhodnou vokály, ale už nyní vím že V6 rozhodně není univerzální mikrofon. Zatím se mi jeho použití jeví jako druhý pro dodání barvy. ADK má i více prostoru ale chybí mu ta hezká špička. Zběžnou ekvalizací jsem zjistil, že ADK je více benevolentnější, ale oba mikrofony si drží svou barvu, takže podle mě ekvalizer nic neřeší...
Ach bože, dej mi prachy, abych mohl koupit něco dalšího z midendu
A mám bejt nasranej, že sem ADK prodal? Du se lehce opít...
mne dorazila V6 dnes a skusil som len hovorene slovo. v porovnani s NT2A znie viac sametovo, je jemnejsi v stredovyskach, ma ale menej stredov. v pondelok idem skusit na muzsky vokal, na ktorom NT2A zlyhala... mam dojem, ze to bude viac OK