Ked som ho prvy krat zbadal uz iba tie prepinače na utlm alebo lowcut sa hýbu vsetkymi smermi cisty rusak... ale zvuk ma ocaril tak ako aj ten masiny a drastický vzhlad.

Mas moznost si koupit originalniho pavouka nebo MXL57Poshook píše:ked mi kamos vravel, ze to je najskaredsi mikrofon na planete, tak som cakal hocico, ale az take zle to nie je, mne sa zda byt fesanda
jedine, co mi na nej vadi, je ten divny drziak (nemam pavuka), ktory ma trosku irituje, ked ju upevnujem na stojan s reflection filtrom...
MXL57 budem kupovat spolu s MXL 67ifova píše:Mas moznost si koupit originalniho pavouka nebo MXL57Poshook píše:ked mi kamos vravel, ze to je najskaredsi mikrofon na planete, tak som cakal hocico, ale az take zle to nie je, mne sa zda byt fesanda
jedine, co mi na nej vadi, je ten divny drziak (nemam pavuka), ktory ma trosku irituje, ked ju upevnujem na stojan s reflection filtrom...
Ziadne poskodenie ani majku ani pavuka .fova píše:Radsi si zkontroluj, jestli nemas odreny povrch te Oktavy po vyjmuti z pavouka.
Jednou jsem se pokusil silou narvat Oktavu do T-Bone pavouka a na mikrofonu pak zustaly neodstranitelne stopy.