ADAM A7 nearfield monitory
-
keitaro: asi jo, protoze ja sem nic takoveho nezaregistroval ani u jedne bedny.. i dyz otazkou je, co je tucny bas a jak to rezonuje, pri jake hlasitosti atd.
kermitak: mne se teda nezda, ze by adamy nejak extremne sumely (je ale pravda, ze mam pred nema mpatch 2) a i dyz je mam nastavene na nule, tak z nich zadnej rusivej sum neleze... tezko rict. docela me tenhle nazor prekvapil..
kermitak: mne se teda nezda, ze by adamy nejak extremne sumely (je ale pravda, ze mam pred nema mpatch 2) a i dyz je mam nastavene na nule, tak z nich zadnej rusivej sum neleze... tezko rict. docela me tenhle nazor prekvapil..
nick_valensi : No, asi jsem na to nejakej precitlivelej
, ale ja ho slysim. I u Truthu ho slysim a to mi Ctirad rikal, ze u Truthu zadnej sum nepozoroval. Je proste mozny, ze nekdo to slysi a nekdo ne, no (aniz bych se teda chtel nekoho dotknout). Vzhledem k tomu, ze je stejny u obou beden a ze i ADDyS tvrdi ze mu sumi, tak pochybuju ze je to chyba a spis to tipuju na jejich beznou vlastnost... Taky samozrejme muze byt nejaka blba serie, asi by to chtelo poslechnout si jich vic... Nicmene vzhledem k tomu, ze kdyz si stahnu na nich hlasitost na -15dB, sum z normalni vzdalenosti neslysim, tak me to nijak zvlast netrapi
Pro rypaly - ne, neni to kabelem ani zvukovkou
Jinak tak pro zajimavost, kdyz das ucho 30 cisel od vyskace (ucho, ne oblicej), porad nic neslysis ? Ja nerikam ze je ten sum nejakej znicujici, jenom ze ho tam slysim...

Pro rypaly - ne, neni to kabelem ani zvukovkou

Jinak tak pro zajimavost, kdyz das ucho 30 cisel od vyskace (ucho, ne oblicej), porad nic neslysis ? Ja nerikam ze je ten sum nejakej znicujici, jenom ze ho tam slysim...
-
diks tak to odnesem na reklamacku resp. to mozem do 30 dni vratit a rovno vymenit za novy ne? ...
inak jo, sumia ale len ked su pomerne hlasno a mne osobne to neva kedze komp mi sumi viac
nick: jo mne to robi iba jedna bedna takze to rozhodne bude nejaka vada, ten bas neni az tak prehanane silny aby toto robili, chapem ze keby to uz bolo prehanane tak to je normalne ze membrana vydava urcity nechceny zvuk
len sa mi zda divne ze sa to moze stat, ved u tejto kategorie uz tie monitory vsetky testuju nie?
inak jo, sumia ale len ked su pomerne hlasno a mne osobne to neva kedze komp mi sumi viac
nick: jo mne to robi iba jedna bedna takze to rozhodne bude nejaka vada, ten bas neni az tak prehanane silny aby toto robili, chapem ze keby to uz bolo prehanane tak to je normalne ze membrana vydava urcity nechceny zvuk
len sa mi zda divne ze sa to moze stat, ved u tejto kategorie uz tie monitory vsetky testuju nie?
-
"Heydo Cyril,
All ADAM monitors are assembled and tested in Germany, the tweeters are hand made in our factory.
Best regards
Kerstin Mischke
Sales Manager
ADAM Audio GmbH
Lobeckstrasse 36, D-10969 Berlin - Germany
fon: 49 30 86300970, fax: +49 30 86300977
mail: info@adam-audio.com, web: www.adam-audio.com"
All ADAM monitors are assembled and tested in Germany, the tweeters are hand made in our factory.
Best regards
Kerstin Mischke
Sales Manager
ADAM Audio GmbH
Lobeckstrasse 36, D-10969 Berlin - Germany
fon: 49 30 86300970, fax: +49 30 86300977
mail: info@adam-audio.com, web: www.adam-audio.com"