ADAM A7 nearfield monitory

Vše co má reproduktor a vydává zvuk, vč. příslušenství
Odpovědět

<t>Adam A7</t>

Mám je
17
30%
Vážně o nich uvažuju
35
63%
Vážně uvažuju o jiných Adamech
4
7%

Celkem hlasů: 56

kexik

Příspěvek od kexik »

keitaro: reklamacia... kvapka lepidla na kmitacej cievke alebo nieco podobne

nick_valensi

Příspěvek od nick_valensi »

keitaro: asi jo, protoze ja sem nic takoveho nezaregistroval ani u jedne bedny.. i dyz otazkou je, co je tucny bas a jak to rezonuje, pri jake hlasitosti atd.

kermitak: mne se teda nezda, ze by adamy nejak extremne sumely (je ale pravda, ze mam pred nema mpatch 2) a i dyz je mam nastavene na nule, tak z nich zadnej rusivej sum neleze... tezko rict. docela me tenhle nazor prekvapil..

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

nick_valensi : No, asi jsem na to nejakej precitlivelej :), ale ja ho slysim. I u Truthu ho slysim a to mi Ctirad rikal, ze u Truthu zadnej sum nepozoroval. Je proste mozny, ze nekdo to slysi a nekdo ne, no (aniz bych se teda chtel nekoho dotknout). Vzhledem k tomu, ze je stejny u obou beden a ze i ADDyS tvrdi ze mu sumi, tak pochybuju ze je to chyba a spis to tipuju na jejich beznou vlastnost... Taky samozrejme muze byt nejaka blba serie, asi by to chtelo poslechnout si jich vic... Nicmene vzhledem k tomu, ze kdyz si stahnu na nich hlasitost na -15dB, sum z normalni vzdalenosti neslysim, tak me to nijak zvlast netrapi ;)
Pro rypaly - ne, neni to kabelem ani zvukovkou ;)

Jinak tak pro zajimavost, kdyz das ucho 30 cisel od vyskace (ucho, ne oblicej), porad nic neslysis ? Ja nerikam ze je ten sum nejakej znicujici, jenom ze ho tam slysim...

Keitaro333

Příspěvek od Keitaro333 »

diks tak to odnesem na reklamacku resp. to mozem do 30 dni vratit a rovno vymenit za novy ne? ...

inak jo, sumia ale len ked su pomerne hlasno a mne osobne to neva kedze komp mi sumi viac

nick: jo mne to robi iba jedna bedna takze to rozhodne bude nejaka vada, ten bas neni az tak prehanane silny aby toto robili, chapem ze keby to uz bolo prehanane tak to je normalne ze membrana vydava urcity nechceny zvuk

len sa mi zda divne ze sa to moze stat, ved u tejto kategorie uz tie monitory vsetky testuju nie?

nick_valensi

Příspěvek od nick_valensi »

stat se to muze.. pac to od vystupni kontroly jeste urazi kus cesty, nez to skonci u nekoho na stole a pote, co sem videl, jak se obcas hazi s balikama na poste...

kexik

Příspěvek od kexik »

keitaro: v akej kategorii? A7 je najlacnejsi adam = totalna cina, presne ako behringer, akurat ma osadene menice v uplne inej kvalitativnej/cenovej urovni... kvalita prevedenia nebude vyssia od behringera, vratane kontroly

Cyril

Příspěvek od Cyril »

kexik: to neni cina, ale Berlin.

Jinak me taky sumej, ale malinko, z normalni poslechovy vzdalenosti neslysim nic...

kexik

Příspěvek od kexik »

Cyril píše:kexik: to neni cina, ale Berlin.
snivaj dalej ;)

Cyril

Příspěvek od Cyril »

kexik: jednak je to na nich napsano a jednak jsem psal do Adamu a potvrdili mi to... nezavid ,)

kexik

Příspěvek od kexik »

Cyril píše:kexik: jednak je to na nich napsano a jednak jsem psal do Adamu a potvrdili mi to... nezavid ,)
nezavidim, moje truhlice su made in UK ;)

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Cyril: no ono je na nich napsano ze designed, ale kde jsou vyrobeny, to tam iirc neni. Ale kdyz Ti to napsali, tak to je jina.

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Dneska se mi zdalo o s3a, asi budu muset vykrast banku, muhaha ;) Sakra kdybych ty penize nepotreboval na byt, to by bylo gearu... ;)

kexik

Příspěvek od kexik »

Kermitak píše:Cyril: no ono je na nich napsano ze designed, ale kde jsou vyrobeny, to tam iirc neni. Ale kdyz Ti to napsali, tak to je jina.
to je aj na kazdom behringeri: designed in germany ;)

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

kexik píše: to je aj na kazdom behringeri: designed in germany ;)
Jj, a pritom designed in Finland, stolen and slightly redesigned in germany ;))

Cyril

Příspěvek od Cyril »

"Heydo Cyril,

All ADAM monitors are assembled and tested in Germany, the tweeters are hand made in our factory.

Best regards

Kerstin Mischke

Sales Manager

ADAM Audio GmbH

Lobeckstrasse 36, D-10969 Berlin - Germany

fon: 49 30 86300970, fax: +49 30 86300977

mail: info@adam-audio.com, web: www.adam-audio.com"

Odpovědět