ADAM A7 nearfield monitory

Vše co má reproduktor a vydává zvuk, vč. příslušenství
Odpovědět

<t>Adam A7</t>

Mám je
17
30%
Vážně o nich uvažuju
35
63%
Vážně uvažuju o jiných Adamech
4
7%
 
Celkem hlasů: 56

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6583
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak »

Heydo ? Co to je ? :)))

Cyril
Příspěvky: 5715
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril »

Kermitak: to nevim, mozna nejakej vozraleckej pozdrav :)

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6583
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak »

Heydo pal,

ya modafoka monitrz are handcrafted by ar nigga bitches.

Fok off,
Helmut da gangsta

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik »

tweetre su ich, to je jasne... ale keitarovi prdi basak a ten je bohvieskade. pocitam ze aj moduly koncakov, atd. assembled tiez nie je made...

Cyril
Příspěvky: 5715
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril »

Kermitak: :)))

Keitaro333
Příspěvky: 161
Registrován: 12 lis 2006 04:23

Příspěvek od Keitaro333 »

kexik: v kategorii repraky za 25 litrov, co neni zas tak malo

ok dalsia otazka na odbornikov - ta pena co je v bedni a vidno ju cez dieru - ma zapchavat dieru alebo nie? lebo od vyroby ju zapchava, typek v prodance mi tvrdil ze ju zapchavat nema ale mne sa zda, ze na tej bedni co mam teraz (vymenili no prob) pri mocnych basoch vznika iny zvuk a pride mi ze taky, ktory sposobuje to ze ta pena zakryva len polku diery tak to prip. skusim rozobrat a napravit

Cyril
Příspěvky: 5715
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril »

Keitaro: me ji nezacpava uplne, je tam nejak videt, ale neresil jsem to, podle me tam nema nejakou zasadni funkci...

Ctirad
Příspěvky: 1448
Registrován: 03 říj 2003 13:16

Příspěvek od Ctirad »

Kermitak píše:nick_valensi : No, asi jsem na to nejakej precitlivelej :), ale ja ho slysim. I u Truthu ho slysim a to mi Ctirad rikal, ze u Truthu zadnej sum nepozoroval.
Aby nedošlo k omylu. Když píšu, že jsem u (kamarádovejch) Truthů žádnej šum nepozoroval, tak to znamená, že jsem nepozoroval žádnej abnormální šum oproti jinejm bednám. Když dáš ucho k repráku a je okolo ticho, tak je nějakej šum slyšet vždycky a na jakejkoliv bednách, když jsou zapnutý.

Uživatelský avatar
ADDyS
Příspěvky: 269
Registrován: 21 čer 2002 09:15

Příspěvek od ADDyS »

ad sum


ja je mam stahnuty v pulce -22 a -30dB, kdyz je doma ticho tak je trochu slysim sumet(asi necelej metr).Zkousel jsem to dat na 0dB a jako sumici des...


Jinak po tom tydnovem poslouchanim mi dost zacaly chybet basy...:( takze setrim na Sub8... :lol:

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6583
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak »

Mozna by stacil nejakej levnejsi sub, koukni treba na Tapco...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik »

Cyril píše:Keitaro: me ji nezacpava uplne, je tam nejak videt, ale neresil jsem to, podle me tam nema nejakou zasadni funkci...
to ale zasadnu funkciu ma... ak sa tlmiaci matros dostane do portu, zhorsuje aerodynamiku a pri vyssich vykonoch sposobuje pazvuky. slusna bedna by mala mat tlmenie prilepene na steny, alebo inak uchytene

Ctirad
Příspěvky: 1448
Registrován: 03 říj 2003 13:16

Příspěvek od Ctirad »

ADDyS píše:Zkousel jsem to dat na 0dB a jako sumici des...
I když uzemníš vstupy? Jestli jo, tak to vypadá na odfláknutou vstupní část. Jestli ne, tak to akorát zesiluje šum, co ti tam jde ze zdroje signálu.

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6583
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak »

Asi to je odflaknuty. Jak jsem psal, proste asi pocitaji s tim, ze lidi budou pouzivat ty potaky na bedne. Pri takovym pouziti by ti to na tech 0dB urvalo hlavu, Kdyz se to jenom trochy zeslabi, sum je pryc. Diky tomu mi to prijde jako problem/neproblem. Problem existuje, ale je snadno odstranitelny. Porad clovek dostane perfektne hrajici bedny.

Ctirad
Příspěvky: 1448
Registrován: 03 říj 2003 13:16

Příspěvek od Ctirad »

BTW. Máte někdo nějakej tip na něco, co je kvalitativně zase posun o třídu vůči A7 v ceně tak 35k CZK za pár?

Uživatelský avatar
ADDyS
Příspěvky: 269
Registrován: 21 čer 2002 09:15

Příspěvek od ADDyS »

Mam to pripojene stinene.Nekde to proste odflakli...
Hlasitost mam nastavenou jak jsem psal a jeste soft. nastavene na -40dB a rve to docela dost... nejak moc citlivy vstup,ne???

Mozna by stacil nejakej levnejsi sub, koukni treba na Tapco...
To uz radeji pridam nejakou kacku a vemu to od Adama...


Snad ten subwoofer do studia bude oka a nebude to hucet jak u nejakeho domaciho kina :lol:

Odpovědět