ADDyS píše:
Jinak po tom tydnovem poslouchanim mi dost zacaly chybet basy... takze setrim na Sub8...
... ;-DD ... SRRY ale musel jsem ... zase jedna dobra koupe
Jako ja jsem z tech bednicek nadsenej... fakt mazec co se deje ve vejskach a stredech... basy hrajou dobre,ale me chybi ten objem... proste jsem dva roky na tom byl zvyklej. V plno trackach jsem zjistil chyby ze jim to nebasuje nebo hrajou malo vysky...
na ty basy jsem prisle az pozdejc... jsem byl asi moc zaposlouchany moc do tech vyssich frekvenci
Naposledy upravil(a) ADDyS dne 14 pro 2006 17:46, celkem upraveno 1 x.
myslím, že by tam měla být možnost, něco jako - uvažuju o jiných, ať má ta anketa nějakou výpovědní hodnotu o oblíbenosti adamů, na kolik zasáhl česko/slovensko AdamBoom
nerozumiem preco sa tu furt vnucuje ludom aby robili hudbu ! Ja osobne som stratil ambicie robit hudbu asi ked som mal 20 .. A ked som si tu vypocul niektore vytvory v sekcii nove tracky, myslim ze viac ludi by sa nad tym malo zamysliet ..
myslim ze ked sem niekto chodi kvoli tomu aby si podebatil o technike a technologii , tak to je uplne v poriadku ..
dělám hudbu. V současnosti teda spíž na živo, než že bych nahrával, nebo komponoval na PC, ale nevidím problém v tom, abych tady připomněl, že nejen adamama je člověk živ a že když už takovou anketu, tak otázky volit aspoň tak, aby měla smysl