ME Geithain RL-901 K - profi stud.monitory poslechove dojmy
Re: ME Geithain RL-901 K - profi stud.monitory poslechove dojmy
A vite nekdo teda, v cem je ten for s tema basama? Jak to delaj?
Nejlepsi je precist si nejaky materialy, co maj primo na strankach. Vicemene de o to, ze porty, ktery ustej dozadu maj navrzenej labyrint tak, aby vzadu vychazel zvuk s o cca 160 stupnu otocenou fazi. Diky tomu maj ~10dB utlum na 32Hz (u rl901k) ale samozrejme to je priblizne ledvinovity skrz cely pasmo.
malem se mnou seklo, ale koupim si je az budu v baliku... a kdyz si slysel jine modely te firmy, maji i neco levnejsiho?
ty MO-2 vypadaji sakra dobre, nebo tyhle http://www.audiodog.se/audiodog_product ... ct_id=1407 Carloff: slysel si je?
Jasně že mají něco levnějšího ... MO-2 bych ale nedoporučoval, to už bylo moc malé a už to nebylo ono, to je spíš jako nějaká kontrolka do přenosového vozu ... Základní (a skvělý) výchozí bod jsou RL 906 ... (za týden je tady budu mít ...). U těch je oficiální cena cca 2000 EUR/pár (ale dalo by se i lépeFractal píše:malem se mnou seklo, ale koupim si je az budu v baliku... a kdyz si slysel jine modely te firmy, maji i neco levnejsiho?

Proc se mi vzdycky libi neco, na co asi nebudu mit ? -))))) Cenu si neodvazim ani tipnout, ale jsou vhodne i do interieru -))
http://www.me-geithain.de/download/me800k.pdf
Ty mas cas koukat na web, kdyz mas delat prevodniky??? Az rozjedes seriovku tak si z 800k udelas 7.1
.

30 000 EUR/párnunu píše:Proc se mi vzdycky libi neco, na co asi nebudu mit ? -))))) Cenu si neodvazim ani tipnout, ale jsou vhodne i do interieru -))

Jo za par, ja myslel za jeden, tak to je brnkacka, dyt ja ten byt vlastne nepotrebuju... 

ale ivo potrebuje fasadu, mel by ses obetovat 

Jeste ze nemame 5+1 -))))))))))))))))))))))))
matucha - neser
Uz jsem toho dneska udelal dost -) Jenom doufam ze je Ivo bude mit na vikend, protoze dovolenou v praci nedostanu a chtel bych tam byt taky -)
matucha - neser

Prijemna bedna... mam ji tu jen chvili a este budu hledat idealni umisteni, ale i tak uz me bavi a zvyk sem si na to behem chvilky (coz je dobry znameni).
Trochu sem se bal, ze mi bude schazet detail z adamu, ale neschazi, je to jemnejsi (mekci), ale zatim mi to rika vsechno, co je pro me dulezity.
Ma to moc peknej stereo obraz, priprozenej a obcas jdouci trochu az za bednu, ty veci na me tolik nevyskakujou jako na adamovi, ale zase adam mel tendenci nemit ten obraz celistvej, budto neco bylo extra lokalizovany nebo to bylo divne neuchopitelny, malo co mezi tim.
16" basak umi udelat slusny hromobiti a rozliseni v basech je neco, na co sem nebyl zas az tak zvyklej, stejne tak jako na tak nekrecovity podani.
Co sem taky rad, ze vubec nemam potrebu to nijak extra kotlit, aby to hralo, hraje to dobre i na naprosto standardni a tichy "hlasitosti".
No budu este zkouset a hledat umisteni, ted jak sem to narychlo postavil, tak tam mam na 100hz celkem diru. Stejne tak budu muset uz konecne taky dodelat zbytek misntnosti (rockwool rockwool).
Trochu sem se bal, ze mi bude schazet detail z adamu, ale neschazi, je to jemnejsi (mekci), ale zatim mi to rika vsechno, co je pro me dulezity.
Ma to moc peknej stereo obraz, priprozenej a obcas jdouci trochu az za bednu, ty veci na me tolik nevyskakujou jako na adamovi, ale zase adam mel tendenci nemit ten obraz celistvej, budto neco bylo extra lokalizovany nebo to bylo divne neuchopitelny, malo co mezi tim.
16" basak umi udelat slusny hromobiti a rozliseni v basech je neco, na co sem nebyl zas az tak zvyklej, stejne tak jako na tak nekrecovity podani.
Co sem taky rad, ze vubec nemam potrebu to nijak extra kotlit, aby to hralo, hraje to dobre i na naprosto standardni a tichy "hlasitosti".
No budu este zkouset a hledat umisteni, ted jak sem to narychlo postavil, tak tam mam na 100hz celkem diru. Stejne tak budu muset uz konecne taky dodelat zbytek misntnosti (rockwool rockwool).
Jo, přesně ... taky jsem si na ně zvyknul úplně hned a skoro zapomněl že tam nějaké bedny jsou ...matucha píše:zvyk sem si na to behem chvilky (coz je dobry znameni).
Ha, to je zajimava konina, co me ted napadla... ten krok od s3a k rl901 mi pride trochu jako kdyz clovek prejde z velky obrazovky s vysokym rozlisenim na velky platno.
hehe

Ano, s tím, že to plátno má možná ještě vyšší rozlišení než ta obrazovkamatucha píše:Ha, to je zajimava konina, co me ted napadla... ten krok od s3a k rl901 mi pride trochu jako kdyz clovek prejde z velky obrazovky s vysokym rozlisenim na velky platno.hehe