Model 940, javor

Zapriem sa este a pockam chvilku s konkretnymi nazormi, chcem dat dojmom aspon par dni cas.
Tim si tak jistej nejsem. Je to +/- stejny jen na tom proste vyniknou vetsi veci.Ivo píše:Ano, s tím, že to plátno má možná ještě vyšší rozlišení než ta obrazovka
940 nebo 904? Proc ty 940 nemaj na strankach?PiKey píše:Taktiez by som sa mal priznat !
Model 940, javorje uz u mna v studiu.
Zapriem sa este a pockam chvilku s konkretnymi nazormi, chcem dat dojmom aspon par dni cas.
Podla prilozeneho technische beschreibung je to model RL 940, ide udajne o vylepsenu verziu modelu 904.Vey píše:940 nebo 904? Proc ty 940 nemaj na strankach?PiKey píše:Taktiez by som sa mal priznat !
Model 940, javorje uz u mna v studiu.
Jsem zvedavej jakej z nich budes mit pocit ...
Je to v první chvíli nezvyk ... ale za chviličku je to tak přirozené, že při přechodu zpět na menší bedny nebo bedny s méně čitelnými basy něco podstatného chybí ...Amorph píše: Subbas je samozrejme mohutnej, coz me ale mistama spis az unavovalo, ale celkove to vytvari velkej a hlubokej prostor.
Ano, bohuzel Ivo je v tu chvili nemel zrovna v idealni poloze a dost citelne mi tam chybeli spodky. Jinak moc peknej zvuk.PiKey píše: Ivo mi spominal, ze si ich u neho tiez pocul.
Poridil, nakonec zvitezily nad ATC/PMC protoze se mi cely vejdou dobre do zornyho pole (vsechny ostatni maj menice moc daleko od sebe na to jak to tu muzu mit usporadany). Pak me taky zlakal ten kardiod bas (daj se prisunout bliz ke stene aniz by to delalo bordel). No a pak taky nas groupbuy byl celkem financne vyhodnej, takze sem po tom proste skocilnunu píše:Matouši ty sis je poridil ???
Tak kdyz tam ten subbas je, tak ho slysis a kdyz neni, tak ne... a v michani/mastru si ho doladis podle gusta prece. Nevim, jestli trpim syndromem "cerstveho poriditele", ale me tyhle hloubky bavej, byl to taky jeden z duvodu, proc mit takovy bednynunu píše:Subbas je samozrejme mohutnej, coz me ale mistama spis az unavovalo, ale celkove to vytvari velkej a hlubokej prostor.