Já trochu Jindyho chápu v tomu designu, inspirace je důležitá, ale ocaď pocaď ... a značka? To už vůbec neřeším. Mimochodem, ty KRKy jsou pro mě designově jedny z nejatraktivnějších. Asi proto sem si je koupil, protože co v tyhle cenovy řešit jinýhoShodan píše:delay: musel bys na ně fixkou napsat "SONY", KRK přece nikdo nezná.
Monitory kolem 10-15k
Kazdy to ma jinak, ja si zase designove zvyknu temer na cokoliv... nejak se pri divani na obrazovku fruity, a krouceni potakama na bedny vlastne ani nepodivamdelay píše:Já trochu Jindyho chápu v tomu designu, inspirace je důležitá, ale ocaď pocaď ... a značka? To už vůbec neřeším. Mimochodem, ty KRKy jsou pro mě designově jedny z nejatraktivnějších. Asi proto sem si je koupil, protože co v tyhle cenovy řešit jinýhoShodan píše:delay: musel bys na ně fixkou napsat "SONY", KRK přece nikdo nezná.
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

rozdiel je vzdy, nova bedna hra ostrejsie, menej basuje a basy su tvrdsie a konkretnejsie nez budu neskor. niekedy je rozdiel vacsi, niekedy mensi, niekedy zahorenie trva par hodin, niekedy par mesiacov. moje bedne sa zahorovali dost dlho, hlavne subwoofer. tie tannoye hrali hned po vybaleni dost obstojne
Chlapci, byl jsem na chatě jeden den a vygenerovali jste tu další dvě stránky. K tématu si dovolím citovat Jindrixe - "I když si myslím, že pokud jsi se naučil, jak hrají Tvé Genius repro a dokázal na nich udělat tak skvělý zvuk, jaký od Tebe znám, tak si zvykneš na cokoli. Důležité je, abys byl s tím spokojený." Jinými slovy je to na mě a já dokáži udělat mnohem lepší zvuk na jakýchkoliv near-fildech za 11k lepší zvuk, než na těch Geniusech za 800 korun. Tím se nijak nevytahuji, prostě to vím zcela jistě, tudíž ať už koupím cokoliv, posune mě to, zlepší mě to a tak vůbec. Nehledě na to, že mám několik zakázek pro zpěváky/zpěvačky ze Supersta/X-Factor u kterých bude hodnověrnější nějaká známá značka. Ano, dám na značku, raději kupuji kečup Heinz, než Otma 
U KRKů jsem se divil, ale skoro bych potvrdil Kexika, ze začátku měly výrazné výšky, které se časem staly daleko příjemnější, jakoby zatáhlejší. Co se týče basu, tak to si netroufám tvrdit, ze začátku jsem to vnímal jako zvyk na "rovný" bedny a časem sem se je naučil vnímat, ale subjektivně určitě hrajou lépe nežli zcela nové, bas u KRKů je dost měkkej a širokej a řekl bych i z pomalejších, je to moc hezký na jazz nebo ambientní hudbu a i tucky s našlapaným compem basujou hezky, ale u rockovějších věcí mám s tím basem určitý problém... Konkrétní dobu zahoření však nevím, ale byly to spíš týdny až měsíce.Acid Punk píše:Kdyz jsme u toho zahoreni, jak na to? Je opravdu takovy rozdil bedna nova nerozehrana a starsi "zahorela" ? jak dlouho takove zahoreni trva?
Naposledy upravil(a) delay dne 19 srp 2008 06:50, celkem upraveno 1 x.
bedne od babicky som este nevidel. mozno tie polske co predaval safa
co ja som tym chcel povedat je, ze znacka stoji peniaze co zaplatis za znacku, sa obvykle usetri na kvalite. alebo zaplatis viac.
co ja som tym chcel povedat je, ze znacka stoji peniaze co zaplatis za znacku, sa obvykle usetri na kvalite. alebo zaplatis viac.
Naposledy upravil(a) kexik dne 19 srp 2008 08:40, celkem upraveno 1 x.
-
adam_kurutz