Monitory kolem 10-15k
Záleží jakých Geneleců s jakými zde zmiňovanými monitory... Tady byly povětšinou probírány monitory nejnižší třídy a to jakékoli Genelecy asi nejsou pač nejlevnější Genelec 8020 A se 4'' repro stojí asi stejně co 8" od KRKů zmiňované Yamahy, Tapca nebo menší Fostexy a kromě toho že nebudou mít tak "velký" zvuk budou určitě detailnější a vyrovnanější. 5" 8030 A by se už musely porovnávat třeba s Adam A7... což myslím už udělal někdy v minulosti Poshook..
Genelec 8030A je uz trieda Adam A7/P11A, Dynaudio B5A a pod.Wyvern píše:so ce týče těch Geneleců, jaké by bylo asi jejich srovnání se zde zmiňovanými monitory?
tu mas link:
http://www.electrozone.cz/viewtopic.php ... ht=genelec
-
Takže nakonec jsem vzal Fostex PM1-MKII a naprostá spokojenost. Když jsem viděl velikosti těch 8" beden, nemohl jsem je vzít, i ty 6" jsou pro mě a můj prostor dost velké. Děkuji všem za tipy.
Nahodím pak někam fotky, kdyby to někoho zajímalo, ještě přibyly dvě LCD.
Bohužel chlapci v Muzikeru neměli TRS > XLR kabely, přesně jak jsem čekal, takže jsem musel vzít nějaké předražené mono jack to jack, šestimetrové. Fakt to nemají domyšlené, monitorů mají dost, ale kabely žádné a tak to tam je často.
Bohužel chlapci v Muzikeru neměli TRS > XLR kabely, přesně jak jsem čekal, takže jsem musel vzít nějaké předražené mono jack to jack, šestimetrové. Fakt to nemají domyšlené, monitorů mají dost, ale kabely žádné a tak to tam je často.
delay: neni ideální, to je je mi jasný
ale nic jiného neměli...měli jeden trs > xlr, 3m, ale druhej měli jen 0,5m, prostě výběr na hovno (a jinak samý samice xlr), tak co jsem měl dělat, tohle je na odzkoušení, ale i tak to bylo drahé, 160 za jeden kabel...ale 10min před zavírařkou nemůžu chíit zázraky...

Naposledy upravil(a) Jindy2 dne 20 srp 2008 23:07, celkem upraveno 1 x.
Gratuluju k Fostexum. Jinak by me zajimalo, jak zhodnotis rozdil mezi Fostexama a Yamahou. Jestli jsi to tedy porovnaval.Jindy2 píše:Takže nakonec jsem vzal Fostex PM1-MKII a naprostá spokojenost. Když jsem viděl velikosti těch 8" beden, nemohl jsem je vzít, i ty 6" jsou pro mě a můj prostor dost velké. Děkuji všem za tipy.
A davej bacha na predni stenu. Jak je leskla, hned jsou vsechny smouhy videt.
Bespeco obvzlast shit, koupil jsem od nich midi kabel reklamoval ho 2x neuveritelny problem to vratit.. a svete div se na midi vubec nefungoval, uz nikdy vice znackovy kabel, zasadne pouze doprodeje tesla, aspon se daji rozdelat...
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."