Ivo píše: Tím jak jsem tady měl na stojanech zapnuté 3 Quested a přes noc nechané zapnuté, po ránu jsem si vždycky uvědomil, že fungují i jako lehké příjemné přitopení ve studiu(teplota zesilovačových "radiátorů" vzadu). Ale je pravda že troje obvykle člověk ve studiu nemá ...

plechový, nezáživný, ovšem silný a nabušený zvuk. Takový sirový a vůbec ne muzikální. Mixy, mastery co z něj lezou mě nezaujaly, spíš naopak. Ale, mohou být absolutně fantastické pro nadšence pro hlasitost, protože jakmile se hraje okolo 100db, teprve tám otevírají skryté plusy. Myslím, že by Ivo to nepřežil.W.Cable píše: Neplanujes Ivo nekdy pozvat na seslost Barefooty?

musím zde pane matucha s vaší úvahou nesohlasít, i když ji respektují. V tomto byznyse vznikají velmi často ruzné "hype" a tredny, které často jsou jen marketingovým tahem pro laiky. Vy i já, jsme utratily minimálně desetitisíce (a spíše až statisíce) za věci, které vlastně tak důležité pro výsledný zvuk vlastně ve finále nebyli.matucha píše: No kdyby to byla takova bida, tak by je zas nemely zadny studia a Barefooty celkem videt jsou.
Studiá fungují stejně, musím přiznát i já jsem takto fungoval a kupovál modní vercajk, který sice dodnes slouží dobře, ale stojí 1/20 ceny, co mi stál. Stejné je to s barefooty, udělál je mladý kluk, podařilo se mu nastřelit cenu, ale to prostě přišlo, a to prostě odejde. Čeká nás nemálo nadcházejicích produktu, které velmi nadchnou, a pozdějí pomalu zklamají. Tak to je. A jak píšete správně, jde o subjektivní pocit. A subjektivní pocit muzikanta, který poslouchá mix řetězce za 2míče vs L2 muže být opravdu ale ksakra mýlný. Jde vždy o zkušenosti, věrnost reprodukce a cit. Určitě jde o dost dobrý stroj, vhodný pro určité podmínky, subjektivné preference a techniky

hrají znatelně lépe než ostatní sonodyne. Lze ten obvod obejit?Ivo píše: SRP 400 nemají vnitřní DSP
PMC je klasikamonoque píše: PMC twotwo 6 nebo 8