zpet k tematu. co v posledni dobe povazujete za nejlepsi bedny v kategoriich do 15-ti, 30-ti a 50-ti tisic (aktivni, cena za par!)?![]()
A neni naka firma, kde bych jako poslal moji nahravku, oni by to pustili skrz ty drahy bedny jak v tom tvym demu, nahrali to a dali treba na ten jutub, a pak bych si tu nahravku takle udelanou poslechl doma a podle toho to vopravil ?revolution píše:Ja som celkom prekvapený že tu nikto nemá skúsenosti ani neradil/až na jedného/ nejaké yamahy či už 5,7,8 kedže táto séria je vlastne potomok jedných z najpoužívanejších monitorov NS-10. Som rád že som si nechal tie monitory nakoniec všetkých výdavkov a každý den šprtám po fórach a akurat včera som narazil na tú stránku, ktorá mi pomohla trochu. Tie krky 5 ponúknu celkom fajn basy ale mám pocit že im chýbajú stredy, čo už pri yamahe hs7 nie je taký problém. Skor si hovorím nech to nemá ani také basy ale nech to hrá pravdivo a vyvážene. Ja rypnem do roznych žánrov aj rocku, metalu, chilloutu, jazzu, rnb nie iba hiphopu takže si myslím že by bola yamaha hs7 celkom slušný štart na začiatok. Ale ak má niekto iný názor píšte
posledni dobou se objevuje spousta novinek a je tezky se zorientovat. co vlastne mas ted? ja jsem porad fanousek adamu, s2x jsem uz skoro prodal, ale jsem rad, ze je mam. kdybych ted koukal po nejakych ne uplne drahych, ale ne uplne basic bednach, urcite bych si chtel poslechnout treba eventy opaly. treba avantone ted uvadi novou radu monitoru, ktery nejsou moc drahy, jsou to tripasmovky, z nichz jedno pasmo je klasicka avantone mixcube, a switchem se daji bypassovat zbyla pasma, takze mas full bandwith bednu a avantone mixcube v jednom. rad bych to slysel.biscuit píše:jinak ja to myslel tak trochu vazne, i kdyz je to otazka, ktera me nuti k zachvatum smichuco by me opravdu zajimalo je, co kdo ma, jak je s tim spokojenej, co by na bedne zlepsil a jakej bude treba upgrade. hi-end je bohuzel mimo moji srajtofli.
tom: myslis, ze je ta stredova lupa nutna vec? http://www.gearslutz.com/board/low-end- ... ement.html