Nikdy nekončiaca téma s monitormi
Re: Nikdy nekončiaca téma s monitormi
Navážu s dotazem na téma... řeším teď jednu otázku. Budu si kupovat 5" monitory od JBL a přemýšlím, že bych si k nim dokoupil samostatnej subwoofer, ovšem absolutně nevím po čem sáhnout? A pochopitelně bych chtěl za co nejméně peněz co nejvíce muziky 

mitch: nenapsal si jaky monitory... jinak ja si obecne nemyslim, ze by bylo dobry, koupit bedny, ktery konci s dechem nekde vysoko, a dokrmovat to subwooferem. ja sub chapu jako doplnek pro ty nejzivocisnejsi spodni basy rekneme od 40Hz dolu a to jen tak pro posimrani... nevim, spis si si dal dohromady soucet cen paru a subwooferu a za to koupil lepsi par (jen muj pohled na vec, netvrdim ze nejetablovanejsi).
kermitak: na kleiny se taky mrknu, ale mam pocit, ze to uz je vsechno mimo moje soucasny predstavy (cenove). a diky taky za zminku o spolehlivosti opalu - to jsem nevedel a taky bych na to asi nemel koule, i kdyz ta bedna je fakt sexy a to aniz bych ji slysel
kermitak: na kleiny se taky mrknu, ale mam pocit, ze to uz je vsechno mimo moje soucasny predstavy (cenove). a diky taky za zminku o spolehlivosti opalu - to jsem nevedel a taky bych na to asi nemel koule, i kdyz ta bedna je fakt sexy a to aniz bych ji slysel

cau jaro. dik, videl jsem... ale takhle do toho nepujdu, musim si to nejdriv usima pekne vsechno porovnat (aspon to co pujde). proste si chci bejt jistej proc jsem si danou bednu koupil. je to tezsi v tom, ze uz vim, co chci. a vim, ze uz bych to chtel mit na dlouho, ne-li na vzdy.
Čau,
no to je jasný. Napiš chlapíkovi, jestli ti je za zálohu na pár dní nepůjčí. Kupoval jsem takhle klapky a v poho.
no to je jasný. Napiš chlapíkovi, jestli ti je za zálohu na pár dní nepůjčí. Kupoval jsem takhle klapky a v poho.

to jo, ale nemam s cim porovnat... potrebuju to mit vedle sebe. jak rikam, chtel bych ted aspon ty vxt8 vedle s8... ale uvidime, jak to dopadne.
Tak tě holt čekají vetší zálohy nebo výlet.
vsak sa skus dohodnut s hubertom... mozno by sa to dalo zariadit aby sa u neho aspon na chvilu stretli vxt8 a s8
aspon si niekedy v sobotu spravis vylet do BA 

zkusim se zeptat, jestli nekdo nahodou neobjevil a nepouziva substitut za NS10 tzn. soucasne nearfieldy, ktere usnadni vymichat stredy.
Dynaudia napriklad
dynaudia hraju podla mna prilis "pekne" aby boli nahrada za ns10, skor sa pouzivaju mensie aktivne yamahy alebo auratone a klony
cece .. podla mna dynaudia vobec pekne nehraju .. hudba sa na to pocuvat neda .. ja mam airy rad prave preto , ze mam pocit ze mi davaju dobru informaciu o tom , co sa deje v stredoch ..
neee, to jsi asi první kdo tvrdí, že dynaudia hrají příliš "pěkně".
to si prave nemyslim, ja by som bral dynaudia skor na pocuvanie, hovorim BM serii, Airy som nepocul...m4x píše:neee, to jsi asi první kdo tvrdí, že dynaudia hrají příliš "pěkně".
BM5A, ktore som mal , mi tiez pripadali , ze hraju pekne stredy .. vlastne ved v studiu sme mali zo dva roky BM5Amk2 , nez me kupili AIR25 ..