Nikdy nekončiaca téma s monitormi

Diskuse ohledně nákupů audiotechniky (mám si koupit X nebo Y)
Mitch

Re: Nikdy nekončiaca téma s monitormi

Příspěvek od Mitch »

Navážu s dotazem na téma... řeším teď jednu otázku. Budu si kupovat 5" monitory od JBL a přemýšlím, že bych si k nim dokoupil samostatnej subwoofer, ovšem absolutně nevím po čem sáhnout? A pochopitelně bych chtěl za co nejméně peněz co nejvíce muziky :)

biscuit

Příspěvek od biscuit »

mitch: nenapsal si jaky monitory... jinak ja si obecne nemyslim, ze by bylo dobry, koupit bedny, ktery konci s dechem nekde vysoko, a dokrmovat to subwooferem. ja sub chapu jako doplnek pro ty nejzivocisnejsi spodni basy rekneme od 40Hz dolu a to jen tak pro posimrani... nevim, spis si si dal dohromady soucet cen paru a subwooferu a za to koupil lepsi par (jen muj pohled na vec, netvrdim ze nejetablovanejsi).

kermitak: na kleiny se taky mrknu, ale mam pocit, ze to uz je vsechno mimo moje soucasny predstavy (cenove). a diky taky za zminku o spolehlivosti opalu - to jsem nevedel a taky bych na to asi nemel koule, i kdyz ta bedna je fakt sexy a to aniz bych ji slysel :-)

biscuit

Příspěvek od biscuit »

cau jaro. dik, videl jsem... ale takhle do toho nepujdu, musim si to nejdriv usima pekne vsechno porovnat (aspon to co pujde). proste si chci bejt jistej proc jsem si danou bednu koupil. je to tezsi v tom, ze uz vim, co chci. a vim, ze uz bych to chtel mit na dlouho, ne-li na vzdy.

maux

Příspěvek od maux »

Čau,

no to je jasný. Napiš chlapíkovi, jestli ti je za zálohu na pár dní nepůjčí. Kupoval jsem takhle klapky a v poho. :wink:

biscuit

Příspěvek od biscuit »

to jo, ale nemam s cim porovnat... potrebuju to mit vedle sebe. jak rikam, chtel bych ted aspon ty vxt8 vedle s8... ale uvidime, jak to dopadne.

maux

Příspěvek od maux »

Tak tě holt čekají vetší zálohy nebo výlet.

dendy

Příspěvek od dendy »

vsak sa skus dohodnut s hubertom... mozno by sa to dalo zariadit aby sa u neho aspon na chvilu stretli vxt8 a s8 :-) aspon si niekedy v sobotu spravis vylet do BA :-)

peteness

Příspěvek od peteness »

zkusim se zeptat, jestli nekdo nahodou neobjevil a nepouziva substitut za NS10 tzn. soucasne nearfieldy, ktere usnadni vymichat stredy.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Dynaudia napriklad

neee

Příspěvek od neee »

dynaudia hraju podla mna prilis "pekne" aby boli nahrada za ns10, skor sa pouzivaju mensie aktivne yamahy alebo auratone a klony

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

cece .. podla mna dynaudia vobec pekne nehraju .. hudba sa na to pocuvat neda .. ja mam airy rad prave preto , ze mam pocit ze mi davaju dobru informaciu o tom , co sa deje v stredoch ..

m4x

Příspěvek od m4x »

neee, to jsi asi první kdo tvrdí, že dynaudia hrají příliš "pěkně".

neee

Příspěvek od neee »

m4x píše:neee, to jsi asi první kdo tvrdí, že dynaudia hrají příliš "pěkně".
to si prave nemyslim, ja by som bral dynaudia skor na pocuvanie, hovorim BM serii, Airy som nepocul...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

BM5A, ktore som mal , mi tiez pripadali , ze hraju pekne stredy .. vlastne ved v studiu sme mali zo dva roky BM5Amk2 , nez me kupili AIR25 ..

Odpovědět