Pytkin: no to asi nepôjde, lebo som z prešova, ale myslím si že keď to majú byť prvé monitory, tak ten rozdiel by ma nejak veľmi netrápil medzi nimi a bol by som spokojný aj s jednými, aj s druhými...keby som bližšie idem, ale kvôli tomu do BA nepôjdem
a viem, že som sa trochu pýtal veci, ktoré už tu boli stokrát, ale nemal som čas nejak si to pozrieť, mal som dnes ešte poslednú skúšku, tak dik všetkým za rady a trpezlivosť...od dnes už si prejdem poriadne fórum a vyberiem si z tých monitorov nejaké

a trochu offtopic otázka: dnes po dlhšom čase som si pustil hudbu cez monitory a spomenul som si na jednu zvláštnu vec, ktorú som už aj zabudol...ak robím cez akgčka, basa hraje v pohode, lenže tak si to pustím na reprákoch a niektoré tóny sú úplne prebasované, alebo jak to nazvať...konkrétne je to Ais, ten hlavne a potom susedné A a H(B) trošku slabšie, ale tiež...najprv som myslel, že problém je v tej base, tak som skúsil inú, ale na každej to isté...presne tieto tóny na všetkých spodných oktávach...kamarát mi poradil, že mám to upraviť s ekvalizérom na tých frekvenciách...možno to čiastočne pomáha, ale aj tak mi to príde divné, že každá jedna basa a vždy tie tri tóny...môže byť chyba v reprákoch? (sú nové od vianoc)