Vyběr externi karty do 20K
Re: Vyběr externi karty do 20K
kexik: to sice jo, ale mne by spis zajimaly Juosovy duvody
-
- Profesionál
jo - univerzalni reseni (laptop i pci, kterou mam radsi nez usb/fw). potom delte uz odchazely potaky na gainech, volume knob nefungoval uz leta (jak byla vlastne stara? mam ji od matuchy a ten ji kupoval uz... snad pred deseti lety? to by me celkem zajimalo, at se matucha kdyztak vyjadri). potom rme drivery ziskam, vetsi pocet i/o (mam treba ext. kompresor, kterej sem nemohl vyuzivat jako insert)... tak asi takhle. plus to bylo za vyhodnou cenu.
Jasne, byl jsem jenom zvedavej. Jinak multiface nema preampy, na to bacha 

-
- Profesionál
vim vim, to se poresi. :]Kermitak píše:Jasne, byl jsem jenom zvedavej. Jinak multiface nema preampy, na to bacha
byla to pravda trochu impulzivni koupe, snad bude vsechno ok, preci jen ebay... ale vyslo to s obema interfacovejma kartama na cca 12k.
tak to je fajn cena. Tak preju at funguje. Co chystas za preamp, jestli to neni tajny? 

-
- Profesionál
zatim vubec nevim. urcite nic zbytecne fancy, nedelam veci, kde by se to projevilo.Amorph píše:tak to je fajn cena. Tak preju at funguje. Co chystas za preamp, jestli to neni tajny?

me zrovna vcera padlo okona golden age pre73, jsem si skoro rikal, ze prodam minime a koupim misto toho dva tyhle preampy, ale nakonec jsem si to jako vzdy rozmyslel:)